FOTO/ U skladu s pravilima

Puk'o mu film, Mostarac se snašao: Nisu ga pustili da uđe u kratkim hlačama pa se vratio u - haljini

Zabava11.07.23, 19:34h

Puk'o mu film, Mostarac se snašao: Nisu ga pustili da uđe u kratkim hlačama pa se vratio u - haljini
Nakon što je poljubio vrata, snalažljivi Mostarac nije gubio pribranost, otišao je do obližnje trgovine s povoljnom odjećom i kupio sebi, ni manje ni više, nego ljetnu haljinu

 

 

Da mostarski humor i snalažljivost nemaju konkurenciju pokazuje i fotografija koja se uz popratno objašnjenje širi u viber i whatsapp grupama. 

 

Naime, jučer u Mostaru jednoga umirovljenika portir nije pustio u prostorije Županijske administrativne službe za Hercegovačko-neretvansku županiju Federalnog zavoda za mirovinsko i invalidsko osiguranje u Biščevića ulici zbog toga što je gospodin došao u kratkim hlačicama odnosno šorcu.

 

Nakon što je poljubio vrata, snalažljivi Mostarac nije gubio pribranost, otišao je do obližnje trgovine s povoljnom odjećom u Fejićevoj ulici, piše Hercegovina.info i kupio sebi, ni manje ni više, nego ljetnu haljinu.

 

Budući da ulaskom u haljini nije prekršio pravilnik o odijevanju u ovoj instituciji, portir nije imao druge opcije nego da ga pusti do šaltera.

 

Mnogi se šale kako su se nakon jučerašnje burne rasprave o Gender planu za Grad Mostar efekti usvojenog plana već počeli odražavati na mostarsku svakodnevnicu.

 

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!