VIDEO/ Viralni snimak se širi mrežama

Usred popularne jadranske plaže okrenuli janje: 'Čobani su ranije čuvali ovce, danas ih okreću po plažama'

Lifestyle10.07.23, 21:08h

Usred popularne jadranske plaže okrenuli janje: 'Čobani su ranije čuvali ovce, danas ih okreću po plažama'
Snimak kako neko na popularnoj plaži peče janje na improviziranom ražnju postao je viralni hit

 

 

Popularna plaža Jaz, udaljena nekih 2,5 kilometara od središta Budve, jedna je od tri najduže plaže na crnogorskom primorju i svakako jedna od najljepših. No plaža koju smatraju i jednom od najboljih destinacija za zabavu u Europi ovoga puta dospjela je u središte interesa javnosti zbog sasvim drugačijih razloga.

 

Naime, snimak kako neko na popularnoj plaži peče janje na improviziranom ražnju postao je viralni hit. Snimak je objavljena na Instagram profilu Podgorički vremeplov, a dosad je prikupio više od sedam hiljada lajkova, iako je većina ljudi u komentarima uglavnom izražavala zgražanje.

 

‘Ima li ovdje komunalne inspekcije, pa neka naloži u dnevnom boravku doma…‘, ‘Sretno svima koji slave... Napraviše od Budvanskih plaža vašar u maloj Moštanici‘, ‘Čobani su ranije čuvali ovce. Danas ih okreću po plažama‘, ‘Napredovali smo od paradajz turizma‘, ‘Naplatila bih kaznu za ovo da bi to ljetovanje otplaćivali narednih 10 godina‘, samo su neki od komentara zgroženih pratitelja.

 

Iako je video objavljen ovih dana, nije poznato kada je tačno snimak napravljen.

 

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 17

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još