USPIO PREĆI GRANICU

Zadao zadaću mnogima, ponio pečeno janje na ljetovanje: 'Imam ručak za sedam dana'

Zabava08.07.23, 13:22h

Zadao zadaću mnogima, ponio pečeno janje na ljetovanje: 'Imam ručak za sedam dana'
Članovi ove grupe nisu mogli da odole i ne prokomentarišu ovu simpatičnu situaciju

 


U jednoj Facebook grupi koja broji preko 200.000 članova osvanula je objava koja je mnoge slatko nasmijala. Naime, Aleksandar iz Kuršumlije ponio je u Grčku ni manje ni više nego čitavo janječe pečenje, a fotografije je objavio u grupi "Grčka info".

 

Članovi ove grupe nisu mogli da odole i ne prokomentarišu ovu simpatičnu situaciju. "Svaka čast, ja sam nosio po tri kilograma pečenja, čvarke i kobasice, ali cijelo janje nisam"; "Priznajem da si mi zadao domaći zadatak, javiću se kad ga riješim"; "Samo vi slikajte, kad vide grčki carinici poješće vam sve sami", glasili su neki od šaljivih komentara kojih je iz minuta u minut sve više.

 

Neki su se našalili da sad, pored pradajz turista, sada imamo i - janje turiste.

 

Situaciju je za Telegraf.rs prokomentarisao i sam autor objave i "vlasnik pečenja".

 

"Ispekli smo ga u Kuršumliji i tako cijelog umotali u foliju, stavili u gepek i pravac Pefkohori. Imali smo ručak sedam dana svaki dan", zadovoljno zaključuje Aleksandar Miletić iz Kuršumlije čija objava je pokrenula lavinu komentara na Facebook-u.

 

Fotografije pogledajte na linku.

 

(DEPO PORTAL/af)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još