OPTIČKE ILUZIJE

Test podsvijesti koji otkriva kako vas drugi vide: Provjerite da li ste lojalni i opušteni, ili stranac u društvu

Zabava25.06.23, 16:28h

Test podsvijesti koji otkriva kako vas drugi vide: Provjerite da li ste lojalni i opušteni, ili stranac u društvu
Da li su vam se rezultati testa koji otkriva kako vas drugi vide poklopili sa vašim mišljenjem?

 

 

 

Optičke iluzije nam uvijek otkriju neki novi djelić naše ličnosti za koji nismo uopšte mislili da ga imamo. Osim što se dobro zabavimo, nerijetko donesemo i neke nove zaključke o sebi. A pred vama je jedna koja će vam pokazati da li se lojalna i opuštena osoba ili, pak, potpuni stranac u društvu.


Naime, slika prikazuje ženu koja se opušta u jezeru, okružena šumom i nebom, ali neki su primijetili da nebo izgleda kao Zemlja, piše "The Sun".

 

opticka-iluzija-kako-vas-drugi-vide


Fotografiju je podijelila jedna tiktokerka i uz nju je napisala:


- Ako ste prvo vidjeli Zemlju, onda ste tiha osoba u očima drugih. Kreativni ste kada ste u vašoj zoni komfora, volite da nasmijete druge ljude. Ipak, često se osjećate kao autsajder jer ste isključeni iz društva. Ne vjerujete ljudima, ali kada neko zadobije vaše povjerenje, onda to postaje veoma blizak odnos.


Ukoliko ste pak jedna od osoba koja je odmah primijetila ženu u jezeru, vi ste opuštena i lojalna osoba. Ne volite kada se ljudi ljute zbog najsitnijih stvari. Imate visoke standarde oko sebe i često se osjećate neispunjeno materijalnim stvarima. Kao vrlo lojalna osoba branili biste svojim životom one koje volite, prenosi Stil.rs.


Šta ste vi prvo pirmetili?

 


(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!