VIDEO/ NAKON STRAVIČNE TRAGEDIJE

Odbrana 'Zadruge' i posljednji dani: Voditeljica Jovana Jeremić stala u zaštitu rijalitija, izazvala gnjev i bijes!

Mediji08.05.23, 19:15h

Odbrana 'Zadruge' i posljednji dani: Voditeljica Jovana Jeremić stala u zaštitu rijalitija, izazvala gnjev i bijes!
Poput advokata odbrane, ona je iskoristila svoj program da navede zašto misli da Zadruga kao i drugi rijalitiji nemaju ništa sa ovim slučajem

 

 

 

Nakon velike tragedije u osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“, ljudi tražeći krivca okrenuli su se opštem haosu koji se svakodnevno dešava u medijima počev od muzike, serija, ali ipak na prvom mjestu rijaliti programima. Nije dugo trebalo da dobijemo odbranu ovakvih emisija.


Odbrana je naravno stigla sa televizije na kojoj se emituje najpopualrnija, ali i najkancerogenija među njima - Zadruga, sa televizije Pink, odnosno od strane voditeljice jutarnjeg programa Jovane Jeremić.


Poput advokata odbrane, ona je iskoristila svoj program da navede zašto misli da Zadruga kao i drugi rijalitiji nemaju ništa sa ovim slučajem.


- Ja tvrdim i stojim iza toga imenom i prezimenom, ovo dijete nažalost nije gledalo televiziju. Kamo sreće da je gledalo Zadrugu, jer bi vidjelo da na prvi mig nasilja, Veliki Šef reaguje tako što kažnjava nasilnike, a čak i diskvalifikuje one koji su bili agresivni - ispričala je jedna od najpopualrnijih voditeljica u Srbiji danas i izazvala gnjev i bijes.


„Ovo je prevazišlo sve granice“; „Kako li će ona izaći na ulicu kada ovo prođe“; Zaje***aju se sa nama i idu dokle mogu. Ona je dokaz da nam još granicu nisu pronašli“; „Duplo dno“; samo su neki od pristojnijih komentara sa društvenih mreža. Mnogo je više onih drugih, sa težim psovkama.

 

 

Sa druge strane, i predsjednik Srbij je u jednom od svojih obraćanja riješio da prokomentariše uticaj rijalitija na društvo. Nije ovako stao u odbranu Zadruge, rekao je da ne voli rijalitije, ali sa druge strane, više se bavio programima sa ostalih televizija, pogotovu Nove S i rijalitija Survivor.



- Mislim da je rijaliti grozan i odvratan. Kao što je grozan i odvratan rijaliti na Novoj S televiziji, Survivor, zato ne možete da kažete ovaj jedan da, a drugi ne - rekao je Aleklsandar Vučić, uz konstataciju da je dobar izbor voditeljice što ne gleda Survivor, prenosi Danas.rs.

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 58

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još