Direktor uputio obavijest

Nakon prijetnji učenika da će počiniti masakr u Bihaću, oglasili se iz Mješovite srednje škole

Hronika04.05.23, 12:52h

Nakon prijetnji učenika da će počiniti masakr u Bihaću, oglasili se iz Mješovite srednje škole
Podsjećamo, mladić iz Bihaća, Ajdin Zulić danima prijeti da će učiniti sličan krvav pir kakav se desio u Srbiji, te da će ubiti učenike i uposlenike u Ekonomskoj školi

 

 

Iz Javne ustanove Mješovita srednja škola Bihać danas su se oglasili nakon vijesti o prijetnjama mladića Ajdina Zulića iz Bihaća da će počiniti masakr u Ekonomskoj školi u ovom gradu, gdje ističu da nema razloga za paniku.

 

- Obavještavam sve učenike naše škole, kao i njihove roditelje, da zbog situacije koja je nastala zbog objave našeg bivšeg učenika Z.A., da nema potrebe za panikom. Nadležni organi su uredno i na vrijeme obaviješteni i reagovali su u skladu sa svojim ovlaštenjima – poručio je direktor Ervin Bajrekatrević.

 

Podsjećamo, mladić iz Bihaća, Ajdin Zulić danima prijeti da će učiniti sličan krvav pir kakav se desio u Srbiji, te da će ubiti učenike i uposlenike u Ekonomskoj školi.

 

obavijest-mss-bihac

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!