PRIPREMITE SE...

Bliži se najteži dan u aprilu: Retrogradni Merkur donosi konflikte, razvode i haos, a na ova tri znaka imat će najjači uticaj

Zabava15.04.23, 11:14h

Bliži se najteži dan u aprilu: Retrogradni Merkur donosi konflikte, razvode i haos, a na ova tri znaka imat će najjači uticaj
Najgori dan u aprilu 2023. godine prema horoskopu donosi velike nevolje, posebno ovim znakovima

 

 

 

Retrogradni Merkur već je 7. aprila počeo da djeluje, a zvanično stiže 21. aprila i trajaće do 15. maja. Na određene horoskopske znakove imaće veliki uticaj i njima će sve ići unazad, prosto neće moći da se oslobode prošlosti.


April je mjesec kada će se mnogo toga rješavati i gdje će se mnogo toga "usporiti". Ovo se posebno odnosi na energiju Merkura koja će biti izražena kroz znak Bika, gdje se Merkur ne osjeća prijatno - to je veoma teška komunikacija i misli koje su veoma loše usmjerene. Sa obzirom da Merkur u znaku Bika ne funkcioniše baš najbolje, važno je pogledati kojim znacima pravi loše aspekte.


Lavovi će imati veoma težak period posebno kada je u pitanju energija posla i poslovnih odnosa. Od 21. aprila bitno je da vode računa o riječima koje izgovaraju i o dogovorima koja sklapaju zato što mogu sami sebi mogu stvoriti veoma teške i komplikovane odnose sa saradnicima.


Kada su u pitanju Škorpije, retrogradni hod Merkura negativno se odražava na njihove ljubavne odnose odnosno mnogi nestabilni ljubavni odnosi mogu da se pretvore u iznenadne raskide koji se ne mogu tako lako obnoviti. Ovo se posebno odnosi ako ste Škorpija sa podznakom u Lavu ili u Biku.


I na kraju Vodolijama će biti jako težak period od 21. aprila, zato što će retrogradni Merkur u znaku Bika praviti kvadrate na njihovo polje porodičnih i rodbinskih odnosa. Mnoge Vodolije će ući burno u svađe i rasprave sa članovima porodice, posebno ako su u pitanju stariji članovi, piše Najžena.

 


(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!