dugo iščekivani spektakl

Pjevač Gipsy Kingsa uoči koncerta: 'Sarajevo sam odabrao lično mimo turneje, i želim se pokloniti toj publici, poznajem historiju...'

Zabava13.03.23, 15:33h

Pjevač Gipsy Kingsa uoči koncerta: 'Sarajevo sam odabrao lično mimo turneje, i želim se pokloniti toj publici, poznajem historiju...'
Nicholas Reyes sa Gipsy Kingsima nastupa preko trideset godina, i važi za jednog od najboljih izvođača world/flamenco zvuka svih vremena

 

 

Gipsy Kingsi će ovog vikenda održati dugo očekivani i jedinstveni muzički spektakl u regiji, na isključivo insistiranje Nicholasa Reyesa i to mimo dogovorene turneje.

 

Nicholas Reyes dobro poznaje historiju Sarajeva kao i Bosne i Hercegovine, a iako su zvanični Kingsi nastupali i ranije u Sarajevu, nisu dolazili nikada u punom sastavu i sa vodećim frontmenom.


„Sarajevo sam odabrao lično mimo turneje, i želim se pokloniti toj publici. Poznajem historiju Sarajeva ali i Bosne i Hercegovine, i jedva čekam da u kartu svojih turneja konačno upišem i Sarajevo“, poručio je Nicholas Reyes.


Sarajevski koncert će također biti specifičan i po set listi, jer obzirom da nije u sastavnom dijelu turneje koja će biti izvedena po već pripremljenom repertoaru, domaća publika će imati priliku da posluša presjek njihovih najvećih hitova iz cjelokupne karijere.

 

gipsy-kings-plakat


Sudeći po prodaji ulaznica vlada ogromno interesovanje kako domaće tako i mnogobrojne regionalne publike za ovaj jedinstveni spektakl.

 

Njihova zvanična turneja započinje tek 15. maja, nastupom u čuvenom Royal Albert Hallu u Londonu, a nakon toga na red dolaze nastupi po Njemačkoj, Španiji i Sjedinjenim američkim državama.

 

Nicholas Reyes sa Gipsy Kingsima nastupa preko trideset godina, i važi za jednog od najboljih izvođača world/flamenco zvuka svih vremena.


Preostale ulaznice za koncert su dostupne putem web platforme www.kupikartu.ba, kao i na njihovim prodajnim mjestima širom Bosne i Hercegovine.

 

(DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!