iza obojice ostale supruga i djeca

Četiri godine od svirepog ubistva Šehovića i Vujinovića: Tri osobe u pritvoru, Tužilaštvo KS bez optužnice - gdje su odgovori?!

Hronika26.10.22, 09:06h

Četiri godine od svirepog ubistva Šehovića i Vujinovića: Tri osobe u pritvoru, Tužilaštvo KS bez optužnice - gdje su odgovori?!
Oni su službenim automobilom na Alipašinom Polju u rano jutro 26. oktobra 2018. godine naišli na automafijaše koji su pokušavali ukrasti bijeli golf hrvatskih registarskih oznaka

 

 

Četiri godine od svirepog ubistva dvojice sarajevskih policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića Tužilaštvo KS koje vodi istragu i postupajuće tužiteljice nisu podigle optužnicu protiv osoba koje se dovode u vezu sa izvršenjem ovog zločina koje je zaledilo bh. javnost.

 

O svim propustima tokom same istrage sada je suvišno i govoriti, ali porodice ubijenih policajaca zaslužuju istinu i zrnce pravde da će počinioci odgovarati za brutalno ubistvo. Iza obojice policajaca ostale su supruge i djeca.

 

Četiri godine se pitaju zašto su morali biti ubijeni, ali im niko ne daje odgovor.

 

Podsjećamo, oni su službenim automobilom na Alipašinom Polju u rano jutro 26. oktobra 2018. godine naišli na automafijaše koji su pokušavali ukrasti bijeli golf hrvatskih registarskih oznaka.

 

Zašto su automafijaši otvorili vatru na policajce koji nisu stigli upotrijebiti ni službeno oružje do danas je nepoznanica. 

 

(NAP, DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!