Okršaj s čitateljem

Hana Hadžiavdagić: Veća sam Hrvatica od mnogih 'Hrvata' koji imaju firme u Hercegovini

Zabava05.02.22, 09:42h

Hana Hadžiavdagić: Veća sam Hrvatica od mnogih 'Hrvata' koji imaju firme u Hercegovini
Ispod članka s naslovom 'Najpopularnije Hrvatice na Instagramu' jedan čitatelj je upitao otkad je Hana Hrvatica. Influenserica mu nije ostala dužna

 


Influeserica Hana Hadžiavdagić Tabaković (37) ima preko 660 hiljada pratitelja na Instagramu s kojima svakodnevno komunicira. U moru lijepih komentara, često se pronađe i poneki ružan.

 

Tako je bilo i ovog puta kad je ispod članka s naslovom 'Najpopularnije Hrvatice na Instagramu' jedan čitatelj upitao otkad je Hana Hrvatica. No, influenserica mu nije ostala dužna.

 

- Otkad je Hana Hrvatica? - upitao je jedan od čitatelja, a ona mu je odgovorila:

 

- Veća od mnogih s obzirom na to da tu godinama živim i radim te plaćam uredno porez za razliku od mnogih ”velikih Hrvata” koji imaju firme po Hercegovini.

 

- P.S. Neka ja nisam, ali neka jesu oni što glasuju i određuju sudbinu zemlji u kojoj su možda nekad bili na moru. Evo ja znam nekoliko takvih iz Srednje Bosne koji nikad nisu bili u Zagrebu, ali su veći Hrvati od mene. Ovdje uopće ne govorim o vjeroispovijesti, čisto da bude jasno. Ljudi znate li da je 2022. Malo emancipacije nije na odmet -  poručila je Hana u svom Instagram storyju.

 

hana-1

 

Inače, Hana je rođena 1. novembra 1984. godine u Sarajevu, a trenutnu živi u Zagrebu sa suprugom Tarikom Tabakovićem. U braku su od 2011. godine, a zovu je još i 'bosanska Paris Hilton'.

 

(24sata.hr, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 22

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još