detalji horora U ulici Kundurdžiluk

Melisa M. (42) upucana s leđa, metak prošao kroz pluća: Sjela ispred kafića na Baščaršiji i počela zapomagati...

Hronika20.11.19, 09:08h

Melisa M. (42) upucana s leđa, metak prošao kroz pluća: Sjela ispred kafića na Baščaršiji i počela zapomagati...
Na licu mjesta je sarajevska policija koja vrši uviđaj

 

Jedna osoba ranjena je u pucnjavi koja se dogodila u sarajevskoj čaršiji u ulici Kundurdžiluk, potvrdio je Mirza Hadžiabdić, portparol MUP-a KS-a.

 

Kako je nezvanično potvrđeno za Faktor iz izvora bliskih MUP-u KS, Melisa M. (42)  ranjena je s leđa, a metak joj je prošao kroz pluća.

 

Od očevidaca događaja ovaj medij također saznaje da je žena ranjena na početku ulice, te da je sjela ispred kafića "Havana", gdje je vidljiva lokva krvi, i počela vrištati za pomoć, dok je napadač pobjegao, te da ju je napadač najvjerovatnije sačekao dok je dolazila na posao.

 

Ona, kako saznaje također Faktor, radi kao sekretarica u jednoj od firmi u ovoj ulici. 

 

Na mjestu događaja mogle su se čuti spekulacije o navodnim prijetećim porukama koje je ova žena dobijala, ali zasad nema zvaničnih informacija o počinitelju i eventualnom motivu napada. 

 

Na sreću, žena je van životne opasnosti i nakon nesreće prevezena je na KCUS, a za osobom koja se sumnjiči da je počinila krivično djelo traga policija.

 

Na licu mjesta je sarajevska policija koja vrši uviđaj. Pucnjava se dogodila jutros na Baščaršiji u blizini Željo ćevabdžinica.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook