VIDEO/ Totalno izgubio kontrolu

Novak Đoković žestoko opsovao Ivaniševića? Strašno šta je srpski teniser izgovorio pred svima

Sport13.11.19, 19:28h

Novak Đoković žestoko opsovao Ivaniševića? Strašno šta je srpski teniser izgovorio pred svima
Bio je to deseti dvoboj Đokovića i Thiema te četvrta pobjeda 26-godišnjeg Austrijanca koji je slavio u četiri od posljednjih pet njihovih obračuna. No, ova pobjeda obilježena je i jednim 'ispadom' Novaka Đokovića tokom trećeg seta

 

Austrijanac Dominic Thiem (ATP - 5.) svladao je drugog tenisera svijeta Novaka Đokovića sa 6-7 (5), 6-3, 7-6 (5) u dvoboju 2. kola skupine "Borg" te na taj način osigurao prvo mjesto i plasman u polufinale i istovremeno pretvorio meč 3. kola Federer - Đoković u dvoboj za drugo mjesto.

 

Bio je to deseti dvoboj Đokovića i Thiema te četvrta pobjeda 26-godišnjeg Austrijanca koji je slavio u četiri od posljednjih pet njihovih obračuna. No, ova pobjeda obilježena je i jednim 'ispadom' Novaka Đokovića tokom trećeg seta.

 

Početkom trećeg seta se nakon što je osvojio jedan poen počeo derati na svoj stožer gdje je sjedio i Goran Ivanišević. Zapravo: psovati.

 

- Pa reci više nešto u pi..u mat...nu! Samo sjediš tu, koji ti je ku..c?! - urlao je srpski teniser.

 

Kome je tačno uputio ove riječi još se ne zna, ali recimo kako mu je glavni trener Marin Vajda iz Slovačke, dok bi ga ipak bolje mogao razumjeti pomoćni trener Goran Ivanišević.

 

Snimku Đokovićevog ispada možete pogledati OVDJE.

 

Šesterostruki pobjednik ATP Finala, 38-godišnji Švicarac, u četvrtak će protiv peterostrukog osvajača završnog turnira Novaka Đokovića igrati meč za drugo mjesto u skupini "Borg" i plasman u polufinale.

 

(Vecernji.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još