užas kod komšija

Sedam mladića grupno silovalo maloljetnicu, ucjenjivali je snimcima, jedan je i tukao: Sudac ih pustio na slobodu...

Hronika14.10.19, 07:55h

Sedam mladića grupno silovalo maloljetnicu, ucjenjivali je snimcima, jedan je i tukao: Sudac ih pustio na slobodu...
Mladići su neka od silovanja snimali mobitelom, a snimljenim materijalom ucjenjivali su djevojku kako bi od nje iznudili nove seksualne odnose

 

Zadarska policija podnijela je kaznenu prijavu protiv sedam mladića iz okolice Zadra zbog sumnje da su od kolovoza prošle do srpnja ove godine u više navrata grupno silovali 16-godišnju djevojku iz njihovog mjesta.

 

Policija je protiv sedmorice mladića u dobi od 17 do 19 godina podnijela kaznenu prijavu zbog sumnje da su u godinu dana u više navrata grupno silovali tada 15-godišnju djevojku. Silovanja su se, javlja portal Zadarski, dogodila u periodu od kolovoza prošle do srpnja ove godine.

 

Mladići su neka od silovanja snimali mobitelom, a snimljenim materijalom ucjenjivali su djevojku kako bi od nje iznudili nove seksualne odnose.

 

Jedan od silovatelja bio je i njezin bivši dečko koji ju je pretukao u nekoliko navrata.

 

Policija je zbog sumnje u kaznena djela protiv spolne slobode, za spolni odnos bez pristanka, bludne radnje, prijetnje, tjelesne ozljede i iskorištavanje djece za pornografiju na štetu maloljetnice prijavila dvojicu 19-godišnjaka, tri 18-godišnjaka te dvojicu 17-godišnjaka.

 

Kako navodi Zadarski.hr, policija je petoricu mlađih punoljetnika privela prošlog petka, a nakon što su ispitani u Županijskom državnom odvjetništvu i kod suca istrage Županijskog suda u Zadru, svi su pušteni da se brane sa slobode.

 

Mladići koje se sumnjiči za višestruko grupno silovanje žive u istom mjestu kao i silovana djevojka, a sudac im je odredio mjere zabrane prilaska i komunikacije sa žrtvom.

 

(Foto: Ilustracija/ DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još