Dalila Dragojević otkrila kako ju je svekrva provocirala

Dejanova majka mi je rekla da će mi ispeći prase! Neće da me prihvati jer sam muslimanka...

Showbizz20.09.19, 10:44h

Dejanova majka mi je rekla da će mi ispeći prase! Neće da me prihvati jer sam muslimanka...
Dalila kaže da je Dejanu rekla da može da se vidi sa svojom majkom ako to želi

 

Dalila Dragojević ispričala je kako ju je svekrva Biljana Dragojević provocirala na nacionalnoj osnovi i rekla da može da dođe kod nje u goste, ali da će joj ispeći prasence.


Učesnica „Zadruge“ govorila je o svom odnosu s majkom svog supruga Dejana Dragojevića i rasplakala se. Ona je kroz suze poverila Jeleni Krunić kakve stvari je trpjela od Biljane i da ona neće da je prihvati jer je muslimanka.


- Meni je Deki rekao da je problem što sam druge vjere. Kad je trebalo tamo da dođemo, ona je rekla: „Eto, neka nam dođe Dalila u goste, ispeći ćemo joj jedno prasence.“ Fanovi su joj na Instagramu napisali: „Uradite deratizaciju poslije nje“, nikad ranije nije obrisala te komentare - rekla je Dalila i nastavila:


- Mene to boli. Kad smo bili u „Parovima“, donesu se stvari, hrana Aleksandri, ona govori: „Evo, stiglo mi od moje svekrve.“ A ja i Dejan sjedimo - rekla je ona plačući.

 

dalila-dejan-dragojevic


Dalila je rekla i kako se Biljana miješala u veze svojih sinova.


- Dejan je poslao poruku Dušici u studiju dok ste vi bili u „Zadruzi“ da će David biti u vezi sa Aleksandrom sve dok to Biljana bude podržavala i da se ona uvijek miješala u veze. Ona je to demantovala. Kad je David stupio sa Anom u vezu, za nju je pričala sve najgore. Ona i Ana su sada okej, to je lijepo, ali meni su se mnogo teže riječi izgovorile.


Dalila kaže i da je Dejanu rekla da može da se vidi sa svojom majkom ako to želi.


- Rekla sam Dejanu: „Ti ako imaš potrebu da ideš, ti idi, ja ne moram da idem.“ Rekla sam da može da dođe na rođendan, ali on je rekao: „Koliko sam ja povrijeđen, ti si duplo više“ - kazala je ona plačući, a cimerka joj je brisala suze.


Dejan je pružio podršku svojoj ženi i rekao da je njegova majka pričala svašta o Dalili.


- Najgore riječi su izgovorene od strane moje mame. Meni je tata to rekao. To jeste tačno, znam njene riječi, žargon i način na koji priča. Njoj je ovo ušlo u krv, voli da komentariše. Na rođendan nije došla, zvali smo je preko tate - rekao je Dejan.

 

Biljana Dragojević: Više volim piletinu

 

Novinari Kurira su kontaktirali i Biljanu Dragojević, koja je demantovala ovo.

 

- To za to prasence su pisali fanovi, ne ja. Ne mogu ja da brišem svaki komentar, vrijeđali su i mene pa nisam sklanjala. Ja Dalilu nisam vrijeđala na nacionalnoj osnovi. Ne znam zašto potežu te priče, a rekli su da neće. Ja volim više piletinu nego prasetinu. Nisu me ni zvali na rođendan, to nije istina. Oni uvijek mogu da dođu kod mene, kako je David došao sa Anom? A to za stvari, nisam slala Aleksandri, a da Dejanu i Dalili ne pošaljem. Ne mogu ja djetetu da ne pošaljem. Stvarno ne treba da pričaju te stvari - kazala je Biljana Dragojević za Kurir.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

Bonus video... Gledaj DEPO TV!

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 37

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još