Klub tužnu vijest objavio na Facebooku

Fudbaler iz BiH preminuo u Njemačkoj: 'U nevjerici smo primili vijest da je naš napadač preselio na ahiret'

Sport30.07.19, 10:53h

Fudbaler iz BiH preminuo u Njemačkoj: 'U nevjerici smo primili vijest da je naš napadač preselio na ahiret'
O kakvom se čovjeku i igraču radilo govori mnogo toga, pet godina već nosi plavi dres a zaista je pokazao da voli naš klub i pored odlaska u inozemstvo, Samir je dolazio igrati utakmice i bezbroj puta obradovao Otočane svojim golovima, stoji u objavi kluba

 

Samir Dizdarević, napadač koji je godinama nosio dres niželigaša Sloge iz Bosanske Otoke, tragično je stradao u Njemačkoj.

 

Klub je tužnu vijest potvrdio na svojoj Facebook stranici, a detalji smrti još uvijek nisu objavljeni.

 

"Još uvijek u nevjerici primili smo vijest da je naš nogometaš i napadač Samir Dizdarević tragično preselio na ahiret. O kakvom se čovjeku i igraču radilo govori mnogo toga, pet godina već nosi plavi dres a zaista je pokazao da voli naš klub i pored odlaska u inozemstvo, Samir je dolazio igrati utakmice i bezbroj puta obradovao Otočane svojim golovima. Ostat će upamćeno da je u posljednjem kolu protekle sezone u utakmici protiv ekipe Vlašića nakon što je Sloga gubila ušao u igru i postigao dva gola i tako se ne sluteći oprostio od plavih", stoji u objavi.

 

Tragično preminuli fudbaler za klub iz Bosanske Otoke nastupao pet godina, a mediji pišu da je bio jedan od omiljenih igrača u svlačionici.

 

Inače, Sloga se takmiči u Drugoj fudbalskoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine - Zapad.

 

 

(Nezavisne.com, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!