preminula u 33. godini života

Dok se borila s rakom, misica dobijala zaprepašćujuće poruke: 'Zašto se sređuješ i češljaš kada znaš da ćeš umrijeti?' jedna je od njih...

Hronika25.07.19, 09:21h

Dok se borila s rakom, misica dobijala zaprepašćujuće poruke: 'Zašto se sređuješ i češljaš kada znaš da ćeš umrijeti?' jedna je od njih...
Pored velike podrške koje je dobijala na društvenim mrežama u svojoj borbi sa rakom, bilo je i onih koji su nekadašnjoj misici ostavljali gnusne komentare

 

Dijana Milojković umrla je u 33. godini, a tužna vijest potresla je cijelu Srbiju, ali i region.

 

Pored velike podrške koje je dobijala na društvenim mrežama u svojoj borbi sa rakom, bilo je i onih koji su nekadašnjoj misici ostavljali gnusne komentare.

 

Pokojna Dijana prošle godine je odgovarala na pitanja pratilaca na Instagramu, a onda je objavila užasne komentare ljudi. Jedan od njih bio je: ”Zašto se sređuješ i češljaš kada znaš da ćeš umrijeti?”.

 

Misica je bila veoma pozitivnog duha, pa je svojim odgovorima na ovakve poruke inspirisala druge.

 

dijana-milojkovic-rak

 

– A ti znaš pa mi postavljaš ovakva pitanja? Jok čupava ću da idem?! Ne znam kako drugačije da odgovorim na ovakva pitanja zato okrećem na šalu u nadi da se i ova osoba šali – odgovorila je tada Dijana.

 

Ona je dobijala i poruke da “ne mašta” o tome da će se izliječiti.


– Sve je prolazno, promjenljivo i sve se da nadomjestiti. Sreća je u prihvatanju. Dokle god imate sebe,imate i šansu za novi početak. Nema kraja, svaki kraj je novi početak. Slavite život – jedna je od poruka kojima je Milojkovićeva ohrabrivala druge.

 

(Hayat, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!