Foto/ Širenje se nastavlja

Besplatne kupovine za najsretnije i pokloni dobrodošlice: Kupci pohrlili u novootvorene Konzum prodavnice u Knešpolju i Neumu

Biznis Klub20.07.19, 12:26h

Besplatne kupovine za najsretnije i pokloni dobrodošlice: Kupci pohrlili u novootvorene Konzum prodavnice u Knešpolju i Neumu
Novootvorena prodavnica u Knešpolju smještena je na putu prema Širokom Brijegu, prostire se na ukupnoj površini od 720m2 i nudi bogat asortiman proizvoda iz kategorija prehrane i neprehrane za svakodnevne potrebe domaćinstva

 

Konzum je danas otvorio dvije nove prodavnice čime je nastavljeno širenje maloprodajne mreže koja trenutno broji više od 160 prodavnica, a plan u ovoj godini je otvaranje 15 novih prodajnih objekata. Nove prodavnice otvorene su u Knešpolju i Neumu te je u njima zaposleno ukupno 22 zaposlenika.

 

konuzum-5


Novootvorena prodavnica u Knešpolju smještena je na putu prema Širokom Brijegu, prostire se na ukupnoj površini od 720m2  i nudi bogat asortiman proizvoda iz kategorija prehrane i neprehrane za svakodnevne potrebe domaćinstva. Prodavnica u Neumu prostire se na 100m2 i nudi asortiman većim dijelom prilagođen ljetnoj turističkoj sezoni. 

 

konzum-3


Iz Konzuma je saopšteno da se otvorenja novih prodavnica, koja su jedan od značajnih fokusa kompanije, realizuju planiranom dinamikom. Nedavno su otvoreni novi objekti u Sarajevu i Doboju, te nakon dvije prodavnice otvorene danas, s ponosom  najavljuju niz novih objekata u Goraždu i okolini što je posebno značajno jer se radi o području na kojem Konzum nikad do sada nije bio prisutan. Objekti su već u pripremi i čak četiri će biti otvorena naredne sedmice. To nije kraj, sa širenjem mreže prodavnica nastavlja se intenzivno raditi i dalje – dodaju iz Konzuma.

 

konzum-4


Današnjim otvorenjima prodavnica u Knešpolju i Neumu prisustvovao je veliki broj kupaca, koje je Konzum u znak dobrodošlice obradovao prigodnim poklonima, a najsretnije kupce i besplatnim kupovinama, te posebnim akcijskim ponudama.

 

Promotivni sadržaj

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!