FOTO/ U Srbiji oduševljeni zbog pobjede Arkana Juniora

Veljko Ražnatović nokautirao hrvatskog boksera, pa uzviknuo: 'Ovo je za tatu', a Ceca je onda...

Sport02.06.19, 15:17h

Veljko Ražnatović nokautirao hrvatskog boksera, pa uzviknuo: 'Ovo je za tatu', a Ceca je onda...
Srpski borac za samo minutu i pol nokautirao je u Hali Sportova u Novom Beogradu 26-godišnjeg Mrvalja za samo minutu i pol, što je bila sedma pobjeda Ražnatovića u profesionalnoj karijeri

 

Hrvatski bokser Petar Mrvalj nije se dobro proveo na teškom gostovanju u Beogradu, gdje je boksao protiv srbijanskog boksera Veljka Ražnatovića, inače sina poznate pjevačice Cece Ražnatović i njenog pokojnog muža Željka Ražnatovića Arkana.

 

Srpski borac za samo minutu i pol nokautirao je u Hali Sportova u Novom Beogradu 26-godišnjeg Mrvalja za samo minutu i pol, što je bila sedma pobjeda Ražnatovića u profesionalnoj karijeri, treća nokautom. Inače, ovo je Ražnatoviću bila prva borba u glavnom gradu Srbije.

 

“Debi u rodnom gradu, protivnik mi je Hrvat – što mogu bolje od toga poželjeti. Spremam se pakleno. Boks je moj život! Imam tu sreću da radim s najboljim trenerima i vjerujem da će taktika za Mrvalja biti ona koja će oduševiti beogradsku publiku, da ću se prikazati u najboljem svjetlu”, rekao je Ražnatović uoči borbe.

 

Kako piše Kurir, prve čestitke je dobio od djevojke Bogdane, sestre Anastasije, ali i mame Svetlane, koja je prvi put smogla snage da sina gleda uživo.

 

veljko-raznatovic-mec-ceca-anastasija

 

- Ovo je za tatu - uzviknuo je Veljko dok je sudija još odbrojavao nokautiranom Hrvatu koji je ležao u ringu.

 

- A za mene? - kroz smijeh je upitala Ceca, prenio je Kurir, a uslijedio je Veljkov odgovor:

 

- I za tebe, volim te!

 

Inače, Mrvalj je puno iskusniji od srpskog boksera. Iz njega je 20 mečeva u kojima je upisao devet pobjeda, dok je mladi Ražnatović nastupio u sedam mečeva, a u svima je slavio. Prema Mrvalju je pokazao ogroman respekt uoči borbe, no u ringu i da je bolji bokser.

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još