Nastavlja se drama oko starateljstva

Severina odgovorila na optužbe da je pokušala ubiti Milana, on prijavio da mu je Igor pred garažom ostavio...

Showbizz30.05.19, 12:46h

Severina odgovorila na optužbe da je pokušala ubiti Milana, on prijavio da mu je Igor pred garažom ostavio...
Kako neslužbeno doznaje portal 24sata.hr, policija zasad ne smatra da ostavljeni predmet predstavlja opasnost za sigurnost života ili imovine

 

Milan Popović (54) policiji je prijavio da je pred njegovom kućom u Zagrebu netko ostavio sumnjivi predmet. Policiji je predao i snimke, a doznajemo da je, navodno, riječ o crnoj svijeći. Oglasila se i Severina...

 

Dan prije posljednjeg zakazanog ročišta na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu u postupku za starateljstvo nad sinom Severine Kojić (47) i Milana Popovića (54), srpski poduzetnik policiji je u utorak prijavio pronalazak sumnjivog predmeta ispred ulaznih vrata svoje garaže u zagrebačkom Horvatovcu.

 

Prema priči koju je prenio srpski Telegraf, Milan tvrdi da je predmet ostavio Severinin suprug Igor Kojić (31). Kako neslužbeno doznaje portal 24sata.hr, policija zasad ne smatra da ostavljeni predmet predstavlja opasnost za sigurnost života ili imovine.

 

- Policija je upoznata s događajem, odnosno ima informaciju o događaju za koji još nemamo kvalifikaciju. Informaciju smo dobili od muškarca rođenog 1965. godine, koji je pristupio u PP Medveščak i sve prijavio. Trenutno prikupljamo obavijesti - kratko su odgovorili na upit iz zagrebačke policije uz napomenu da će o svemu utvrđenom naknadno obavijestiti javnost.

 

Kako doznaju 24sata.hr, navodno je riječ o crnoj svijeći, a ko ju je ostavio pred garažom Milana Popovića i s kojom namjerom tek se treba utvrditi.

 

O svemu se na svojim službenim profilima društvenih mreža oglasila i Severina. Kaže kako je "u sudskoj borbi za svoje dijete, od njegova oca dobila, pored dosad raznih epiteta i postavljanih ''dijagnoza'', i neslužbeni status 'ubice' u pokušaju oca djeteta".

 

- Razlog je jednostavan... Otac nije uspio dobiti odmah i sada ono što si je zacrtao od nadležnih hrvatskih institucija uključenih u postupak pa je, nezadovoljan i ljut nakon suda u četvrtak, 'pustio' u javnost vijest o pokušaju njegova ubistva od strane mene i to putem i uz pomoć mog supruga Igora. Da nije žalosno, bilo bi tragikomično čime se sve pojedinci služe u tzv. 'borbi' na sudu, a sve pod krinkom najboljeg interesa svog djeteta, i da granice 'fair play-a' i interesa djeteta tu nema, već je cilj totalno uništenje mene i kao majke i kao javne osobe - napisala je pjevačica.

 

Nastavlja da je "svakome jasno da je to plaćeni oglas i da, ako treba, radi pobjede majku treba proglasiti i ubicom."

 

- Nisam ubica niti ću to postati, ja sam samo Severina koja se ne ljuti na navedene pojedince, jer nisu oni krivi što im sistem, koji ne funkcionira, dozvoljava da rade što hoće uz pomoć novaca... Neću podnijeti niti nikakve tužbe radi navedenog plaćenog 'oglasa' u novinama, jer je svakome jasno kakva to osoba radi i može raditi, i to svom djetetu, a ja ću i dalje biti majka svom djetetu i samo Severina. Kako jedna pjesma kaže 'daleko mu kuća..' - odgovorila je na napise srpskog Telegrafa.

 

 

(24sata.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!