NAKON OTPUŽBI DA (OPET) ŠIRI GOVOR MRŽNJE

Samra Ćosović-Hajdarević odgovara: Kome smeta istina?! Ne pravite me fašistom... Bojim se samo dragog Boga, ne mrzim nikoga!

Front23.05.19, 15:52h

Samra Ćosović-Hajdarević odgovara: Kome smeta istina?! Ne pravite me fašistom... Bojim se samo dragog Boga, ne mrzim nikoga!
Na svom Facebook profilu zastupnica Ćosović-Hajdarević u međuvremenu odgovorila je na optužbe za "širenje govora mržnje prema pripadnicima određene nacionalnosti", pojasnila svoj prethodni status i potvrdila da ostaje pri svemu što je prethodno napisala

 

Zastupnica u Skupštini Kantona Sarajevo Samra Ćosović-Hajdarević, svojim statusom na društvenim mrežama, koji je u međuvremenu izbrisala, ponovo je izazvala žestoku reakciju javnosti, a najburnije je reagovao SDP BiH koju ju je optužio za otvoreni govor mržnje prema građanima srpske i hrvatske nacionalnosti. 

 

U svom statusu ona je napisala sljedeće: 

 

samra-cosovic-hajdarevic-fb-post

 

Na svom Facebook profilu zastupnica Ćosović-Hajdarević u međuvremenu odgovorila je na optužbe za "širenje govora mržnje prema pripadnicima određene nacionalnosti", pojasnila svoj prethodni status i potvrdila da ostaje pri svemu što je prethodno napisala. Pa kaže: 

 

Kome smeta istina!!!

 

Samra nije izabrana da šuti!!!
Samra govori istinu i samo istinu.
Samra se boji samo dragog Boga.
Samra ne mrzi nikoga!


Tzv "najbolja" Vlada Kantona Sarajevo je u proteklim mjesecima smijenila sljedeće ljude sa funkcija i postavila novoizabrane.


Nova vlast u KS smijenila je policijskog komesara Mevludina (Halilovića) i postavila Milorada (Bašića), otjerala Selima (Babića) sa mjesta direktora KJKP Rad, a postavila Veru Arnautović, smjenila predsjednika NO TV SA Hajrudina Hrvačića i postavila Vlastimira Mijovića, a tu je i umjesto direktorice Edine Fazlagić došla i Kristina Ljevak.


Ne pravite mene fašistom i mrziteljicom, ovo ste vi uradili!!!


Šta ovdje nije JASNO?


OVO JE ISTINA I OVO SU ČINJENICE, poručila je Samra Ćosović-Hajdarević u svom odgovoru i još jednom jasno svima stavila do znanja zašto joj smeta imenovanje novih ljudi na određene pozicije, ni jednom rječju ne pomenuvši kvalifikacije istih!

 

Hoće li se SDA, stranka kojoj zastupnica pripada, najzad oglasiti povodom najnovijeg skandaloznog istupa u javnosti?!

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 110

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još