prvo mito pa vozačka dozvola

Uhapšeni na ispitnim mjestima: 18 članova komisija za polaganje vozačkog ispita završilo u policiji

Hronika11.05.19, 12:24h

Uhapšeni na ispitnim mjestima: 18 članova komisija za polaganje vozačkog ispita završilo u policiji
U okviru akcije na području Zenice, Visokog i Kaknja lišeno je slobode 18 osoba na ispitnim mjestima u svojstvu članova ispitne komisije za vozače motornih vozila Zeničko-dobojskog kantona

 


Kantonalno tužilaštvo Zeničko-dobojskog kantona danas je sprovelo akciju lišenja slobode 18 osoba po Naredbi o provođenju istrage tog tužilaštva zbog krivičnog djela primanje dara i drugih oblika koristi. 


U okviru akcije na području Zenice, Visokog i Kaknja lišeno je slobode 18 osoba na ispitnim mjestima u svojstvu članova ispitne komisije za vozače motornih vozila Zeničko-dobojskog kantona. 


U navedenoj akciji podršku i asistenciju su pružale ovlaštene službene osobe MUP-a ZDK. U toku je kriminalistička obrada nad navedenim osoba nakon čega će biti predate u nadležnost Kantonalnog tužilaštva, saopćeno je iz Tužilaštva ZDK.


(FENA/ad) 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još