Foto / Neviđana bol

Dramatične scene na ATP turniru u Miamiju: Pao na trbuh i ostao nepomično ležati, trener i protivnik odmah pritrčali u pomoć...

Sport21.03.19, 12:23h

Dramatične scene na ATP turniru u Miamiju: Pao na trbuh i ostao nepomično ležati, trener i protivnik odmah pritrčali u pomoć...
Ovo je strašno brutalan sport. Nadam se da će biti dobro - napisao je na Twitteru kanadski tenisač Denis Šapovalov

 

Neviđena drama odvijala se na terenu ATP turnira u Miamiju nakon što se mladi 19-godišnji Španac Nicola Kuhn srušio na zemlju u meču protiv Miše Zvereva. Naime, Kuhna su u jednom trenutku uhvatili ogromni grčevi u leđima da bi se potom srušio na tlo i ostao nepomično ležati, piše Jutarnji.hr.

 

teniser-pao-miami1


Morao je Kuhn predati meč pri rezultatu 6-4, 5-7, 2-2, a teren je napustio u suzama. Grčevi su bili toliko jaki da se nije mogao uopće pomaknuti. Gledatelji su ostali šokirani kao i sudac, a u pomoć su mu pritrčali trener i protivnik Zverev.

 

teniser-pao-miami2


Nakon nekoliko minuta i ukazivanja pomoći uspjeli su ga okrenuti i podići, a unesrećeni je zatim uz gromoglasan pljesak tribina napustio teren.


- Ovo je strašno brutalan sport. Nadam se da će biti dobro - napisao je na Twitteru kanadski tenisač Denis Šapovalov.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!