Moralni pobjednik ili...?

Čovjek s najdebljim živcima: Šta je sve istrpio Duško Tošić u samo 10-ak dana?!

Showbizz16.01.19, 14:07h

Čovjek s najdebljim živcima: Šta je sve istrpio Duško Tošić u samo 10-ak dana?!
Poslije toga sve je isplivalo u javnost, a Duško je bosanskog fudbalera pozvao da se sretnu i riješe problem koji imaju, što je Vranješ odbio

 

Fudbaler Duško Tošić pjevačici Jeleni Karleuši, svojoj supruzi, oduzeo je mobilni telefon u kom je otkrio prepisku sa drugim mušakrcem. To se desilo na samom početku 2019. godine, tačnije 3. januara, a od tada, pa sve do danas, porodična drama ne jenjava, piše Blic.

 

Jelena je sinoć na svom nalogu na društvenoj mreži Twitter rekla da je ovo kraj i oprostila se riječima: "Ovo je posljednji put da sam se oglasila. Zbogom."


A prije Jeleninog oproštaja prethodila je velika drama u porodici Karleuša-Tošić koja traje dvije sedmice.

 
Ovako je sve teklo:


Duško je posumnjao da se Jelena dopisuje sa drugim muškarcem izbila je svađa, oduzimanje telefona i njegovo saznanje za cijelu prepisku supruge sa fudbalerom Ognjenom Vranješom.


Poslije toga sve je isplivalo u javnost, a Duško je bosanskog fudbalera pozvao da se sretnu i riješe problem koji imaju, što je Vranješ odbio.


"Čekajte, je l vi mislite da se ja plašim nekoga?!", rekao je Ognjen Vranješ na šta mu je Duško odgovorio: "Nemam pojma o čemu se radi. Putujem, počinje mi sezona u Kini. Zovite Ognjena! Ako on kaže da je tako, tako je!


Duško je malo poslije toga objavio porodičnu fotografiju na kojoj su on i Jelena sa djecom ispod koje je stavio tri srca, a na to mu je supurga odgovorila: "Volim te".


- Recite Dušku da **** *****. Slobodno mu to prenesite, toliko od mene. Samo mu slobodno recite da mi ****** *****. J**e mi se, rješava problem svoje žene - poručio je Ognjen Vranješ mužu Jelene Karleuše, a Duško mu je na to poručio da neće moći da uđe ni u jedan restoran u Beogradu, da će ga polomiti, kao i da neće smjeti da izađe na ulicu.


Duško je zatim došao do saznanja da je Ognjen bio na Jeleninom nastupu i na nju potrošio 20.000 eura, ali se tim povodom nije oglašavao.

 
Poslije toga su osvanule Jelenine eksplicitne fotografije, a Duško je na to reagovao kako može samo neko ko ima debele živce.


- Šta da kažem, bićemo još jači, a g**** neka k***** - kratko je rekao Tošić za medije.


Poslije niza prepiski koje su isplivale u javnost kao i fotografija koje je objavila njegova supruga, a na kojima se vidi polni organ Ognjena Vranješa Duško je ćutao.


Nije reagovao ni kada je Jelena rekla da ima karakterističan mladež na svom polnom organu za koji zna njen suprug.


Duško je u međuvremenu bio prozivan od strane bosanskog fudbalera, a u vezi sa prepiskama između njega i Jelene Karleuše gdje je konstanto govorio: "Pitajte gospođu Tošić i gospodina Karleušu".


A onda je Jelena otputovala u Kinu kod svog muža i objavila fotografiju na kojoj se vidi Duško sa djecom. Trenutno se tamo nalazi cijela porodica.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 19

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još