Prosudite sami

Nova fotografija rješava aferu: Ovo je mladež o kojem Jelena Karleuša priča!

Showbizz16.01.19, 10:54h

Nova fotografija rješava aferu: Ovo je mladež o kojem Jelena Karleuša priča!
Uslijedile su žestoke reakcije svih aktera ove afere, a kako bi se sklonila od medijske hajke, Karleuša je hitno sa svoje dvije kćerke otputovala kod svog supruga Duška u Kinu

 

Jelena Karleuša usred porno afere koji je digao cijelu regiju na noge, otišla je u Kinu,

 

Ona je fotografijom iz Kine, na kojoj su njen muž Duško Tošić i kćerke potvrdila da je hitno otputovala kod svog supruga.

 

Karleuša je prokomentarisala i poruke, kao i fotografije koje je navodno slala fudbaleru Ognjenu Vranješu i navodno odlučila da se više ne oglašava. 

 

- Da ja sada dokazujem da poruke koje objavljuju nisu moje, da intimni dijelovi tijela nisu moji... da žena sa slika na stomaku nema 3 carska reza i mladeže kao ja... nema svrhe. Mediji su zarad tiraža riješili da me ubiju... da ubiju moju porodicu. Neka Srbija gleda. Nemoćna sam. Kraj - napisala je Karleuša na Facebooku. 


Podsjetimo, skandal o kom bruji region je krenulo za Božić kada je objavljeno da će se par razvesti zbog svađe koja je uslijedila zbog poruka koje je Duško našao u njenom telefonu, zbog čega ga joj je uzeo. Njih dvoje su ubrzo ovo demantovali, ali tu nije bio nevoljama kraj.


Eksplicitne fotografije koje su počele da kruže internetom zapalile su cijeli region, a na njima JK pozira u vrelom izdanju dok se na Facetimeu dopisuje sa bosanskim fudbalerom Ognjenom Vranješom. Slike su otkile intimne dijelove pjevačice, ali i Ognjena koji uživa gledajući je kako se samozadovoljava.


Uslijedile su žestoke reakcije svih aktera ove afere, a kako bi se sklonila od medijske hajke, Karleuša je hitno sa svoje dvije kćerke otputovala kod svog supruga Duška u Kinu.


Inače, Karleuša tvrdi da se na spornim fotografijama ne nalazi ona, već da je u pitanju fotomontaža. Bosanski fudbaler sa druge strane, tvrdi da je, sve što je iznio, istina.


Jelena Karleuša je posegla za posljednjim argumentom kako bi dokazala da na fotografijama o kojima bruji cijela Srbija nije ona. 


Naima, mala od skandala je opisala kako izgleda njena vagina i još jednom dodala da je u pitanju foto-montaža.

 

 - Imam mladež na tom mjestu. Vrlo karakterističan - dok su joj pratioci na mrežama poručili da pruži dokaze, a potom je Kurir došao u posjed fotografije na kojoj se vidi mladež na vagini koja navodno pripada pjevačici.

 

Da li je mladež "dokaz", procijenite sami, a fotografije pogledajte OVDJE.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!