NESVAKIDAŠNJI DOGAĐAJ NA ŽELJINOM STADIONU

Ludilo na Grbavici: Ko može pojesti više graha - Brega, Tifa, Zele, Batko, Omar Mjesečar ili...?

Zabava15.01.19, 11:15h

Ludilo na Grbavici: Ko može pojesti više graha - Brega, Tifa, Zele, Batko, Omar Mjesečar ili...?
Svoj dolazak na degustaciju potvrdile su najpopularnije ličnosti iz showbizz-a, tako da će ovo biti jedinstvena prilika da se čuje mišljenje Gorana Bregovića, Mladena Vojičića Tife, Seada Lipovače Zeleta, Omara Mjesečara....


U srijedu, 16. januara, sa početkom u 14 sati, u prostoru UR „Bosanski burek“ - stadion Grbavica, održat će se promocija jedinstvene ugostiteljske ponude „Military beeans“ (originalni-vojnički grah).  


Tim povodom organizuje se međunarodno takmičenje u jedenju graha. U konkurenciji za prestižnu nagradu „Super beans“ natjecat će se predstavnici BiH, Kameruna, Belgije i Srbije.


Almir Čehajić Batko će biti sekundant i moderator takmičenja, koji će po odluci žirija proglasiti pobjednika i dodijeliti nagradu, nakon čega je za sve goste predviđena obilna degustaciju vojničkog graha rađenog po specijalnom receptu, koji je još uvjek u domenu vojne tajne.


- Predlažemo da se pripremite za degustaciju tako da u srijedu ne konzumirate nikakav obrok, izuzev možda doručka - poručuju organizatori.


Inače, svoj dolazak na degustaciju potvrdile su najpopularnije ličnosti iz showbizz-a, tako da će ovo biti jedinstvena prilika da se čuje mišljenje Gorana Bregovića, Mladena Vojičića Tife, Seada Lipovače Zeleta, Omara Mjesečara....

 

Iz UR "Bosanski burek" poručuju: Čekamo vas ozarena lica i raširenih ruku!

 

grah-military-beans-2

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još