video/ Zbog ubistva u Istočnom Sarajevu

Policijska akcija u centru Sarajeva: Uhapšeni mladić i djevojka iz Crne Gore, pronađen i zapaljen Golf 5

Hronika02.01.19, 15:15h

Policijska akcija u centru Sarajeva: Uhapšeni mladić i djevojka iz Crne Gore, pronađen i zapaljen Golf 5
Za sada nije poznat njihov status, odnosno jesu li osumnjičeni ili svjedoci

 

Kod zgrade Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Sarajevu danas su uhapšeni mladić i djevojka u automobilu nikšićkih registarskih tablica -piše Avaz.

 

Na raskrsnicu kod Američke ambasade u Sarajevu stiglo je čak sedam policijskih vozila Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, a osim njih, tu je bilo prisutno i vozilo Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH, koja je zadužena za osiguranje diplomatskog objekta.  


 
Povodom ovoga ovaj portal je kontaktirao Operativni centar MUP-a KS, iz kojeg su za ovaj portal kazali da se radi o policijskoj akciji o kojoj nam ne mogu govoriti. 

 

Kako saznaje Avaz, mladić i djevojka iz Renaulta Clio odvedeni su u Policijsku upravu Novo Sarajevo i dovode se u vezu s likvidacijom Miloša Ostojića.

 

Za sada nije poznat njihov status, odnosno jesu li osumnjičeni ili svjedoci. 

 

 

Kako javlja Fena, na području Istočnog Novog Sarajeva pronađeno je zapaljeno putničko vozilo marke "golf 5" koje se dovodi u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela. 

 

(Avaz, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!