VIDEO/ strava u bihaću - epilog uslovljen bračnim nesuglasicama

Novi detalji: Poznat identitet muškarca koji je ubio svoje troje djece od dvije, pet i sedam godina pa se objesio...

Hronika13.12.18, 18:52h

Novi detalji: Poznat identitet muškarca koji je ubio svoje troje djece od dvije, pet i sedam godina pa se objesio...
Navodno je ovakav epilog uslovljen bračnim nesuglasicama, zbog čega je supruga izbivala iz porodične kuće

 

Policijska stanica u Bihaću u poslijepodnevnim satima obaviještena je o tragičnom događaju u prigradskom bihaćkom naselju Mali Lug. 

 

Tridesetsedmogodišnji muškarac inicijala A.S. (nezvanično Admir Sović) danas je u bihaćkom prigradskom naselju Mali Lug ubio troje svoje maloljetne djece, kćerku i dva sina, a zatim vješanjem na ulaznim vratima oduzeo i vlastiti život. Policijska stanica u Bihaću o tragičnom događaju je obaviještena negdje iza 17 sati, od kada su istražne ekipe na terenu. 

 

„Prve informacije s terena potvrdile su kako su u porodičnoj kući gdje su stanovali osoba inicijala A.S. i njegovo troje maloljetne djece, pronađena četiri beživotna tijela. Najvjerovatnije je otac izvršio ubistvo svo troje djece, te potom i samoubistvo. Više informacija imat ćemo nakon završetka svih istražnih radnji“, rekla je glasnogovornica Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona. 

 

Novodno je ovakav epilog uslovljen bračnim nesuglasicama, zbog čega je supruga i izbivala iz porodične kuće u vrijeme tragičnog događaja. Policijske ekipe obavljaju istražne radnje , a detaljnije informacije o slučaju iz MUP-a USK očekuju se sutra.

 

 

Brojne policijske ekipe obavljaju istražne radnje na mjestu događaja, dok se očekuje i zvanična potvrda, odnosno očitovanje iz Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona.

 

Kako saznaje N1, djeca su imala dvije godine, pet godina i sedam godina.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još