Nakon fizičkog sukoba u Banjoj Luci

Osumnjičeni za ubistvo mladića iz Kozarske Dubice na saslušanju u tužilaštvu

Hronika19.10.18, 14:50h

Osumnjičeni za ubistvo mladića iz Kozarske Dubice na saslušanju u tužilaštvu
Osumnjičeni su sprovedeni u Okružno javno tužilaštvo Banja Luka gdje će ih ispitati postupajući tužilac te odlučiti o stavljanju prijedloga za određivanje mjere pritvora

 

Banjalučka policija dostavila je danas Okružnom javnom tužilaštvu u tom gradu izvještaj protiv Gorana Bilčara (1991.) iz Laktaša, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo 29-godišnjeg Bojana Milovanovića iz Kozarske Dubice. 

 

Bilčar se tereti i za krivično djelo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari. 

 

Policija je dostavila izvještaj i protiv Marka Mihajlovića (1991.) iz Banje Luke, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo učestvovanje u tuči te oštećenje i oduzimanje tuđe stvari. 

 

Osumnjičeni su sprovedeni u Okružno javno tužilaštvo Banja Luka gdje će ih ispitati postupajući tužilac te odlučiti o stavljanju prijedloga za određivanje mjere pritvora. 

 

Bojan Milovanović preminuo je jučer rano ujutro, nakon zadobijenih povreda tokom fizičkog sukoba u Banjoj Luci, u kojem je učestvovalo više osoba. 

 

Zbog njegove tragične smrti, načelnik Kozarske Dubice Radenko Reljić proglasio je dan žalosti u ovoj općini.

 

 

 

(Fena/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!