VIDEO/ NIKO TO NIJE OČEKIVAO

Šok u centru Sarajeva: Denis Bećirović izgovorio je ovo pred okupljenim turistima i ostavio ih bez teksta...

Front20.09.18, 16:40h

Šok u centru Sarajeva: Denis Bećirović izgovorio je ovo pred okupljenim turistima i ostavio ih bez teksta...
I dok su svi ugodno ćaskali, kroz centar grada naišla je grupa brazilskih turista, koji su upitali ko je čovjek s kojim se prolaznici fotografišu. Nakon što im je odgovoreno na pitanje, i oni su poželjeli fotografiju sa potencijlnim budućim čelnikom države

 

SDP-ov kandidat za člana Predsjedništva BiH Denis Bećirović družio se danas sa građanima Sarajeva, a društvo mu je pravio i Saša Magazinović, nosilac liste ove partije za Parlament BiH.


Bećirović je sa građanima, ispred sarajevske Katedrale, pravio selfije i razgovarao o svemu što namjerava uraditi ukoliko dobije njihovu podršku na predstojećim izborima.


I dok su svi ugodno ćaskali, kroz centar grada naišla je grupa brazilskih turista, koji su upitali ko je čovjek s kojim se prolaznici fotografišu. Nakon što im je odgovoreno na pitanje, i oni su poželjeli fotografiju sa potencijlnim budućim čelnikom države.


A nakon što su se predstavili, pitali su Bećirovića i da li zna gdje se nalazi Brazil. Mladi kandidat SDP-a im je umjesto odgovora postavio kontra pitanje - znaju li oni nabrojati sastav Brazila iz 1986. godine.


Turisti su se samo zbunjeno zgledali, a pravi šok je nastao kada je Bećirović počeo govoriti ono što oni nisu znali... Pogledajte kako je to izgledalo!

 

Source: Denis Becirovic by FokusPromo

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još