FOTO/ Poznati brend stiže u bh. prijestolnicu

Bivši Hotel Sarajevo u novom ruhu: Pogledajte kako će izgledati novi toranj hotela ibis Styles

Biznis Klub04.09.18, 09:30h

Bivši Hotel Sarajevo u novom ruhu: Pogledajte kako će izgledati novi toranj hotela ibis Styles
Ibis Styles, jedan od ekonomskih brendova Accor Hotels grupacije, spada u kolekciju primarno gradskih hotela prepoznatljivih po unikatnim rješenjima enterijera i prijatnoj, opuštajućoj atmosferi prožetoj duhom urbane zajednice u kojoj se nalaze

 

Radovi na izgradnji tornja hotela ibis Styles u Sarajevu (nekadašnji hotel Sarajevo) se privode kraju.
 
 
Vlasnici najavljuju otvaranja hotela već u oktobru ove godine. U međuvremenu, na svojoj Facebook stranici hotel je objavio izgled budućeg tornja.
 
ibis-styles-hotel-sarajevo-1
 
 
 
„Radovi su u toku na zgradi nekadašnjeg hotela Sarajevo. Uskoro ćemo vas dočekati u redizajniranom, modernom hotelu koji će nuditi 181 sobu. Pogledajte budući izgled našeg novog tornja. Nadamo se da vam se sviđa“, napisali su na Facebooku prije nekoliko dana.
 
 
Objavili su i sliku lobija, koji će biti inspirisan Sarajevom kao „gradom mostova“ te mjestom gdje su održane Zimske olimpijske igre. 
 
ibis-styles-hotel-sarajevo
 
 
Podsjetimo, predstavnici Orbis Hotel Group, strateškog partnera vodeće svjetske grupacije AccorHotels, te Tareq Hospitality d.o.o. koji je odnedavno vlasnik hotela Sarajevo, potpisali su proljetos u Parizu franšizni ugovor čime će hotel Sarajevo postati dijelom poznatog internacionalnog branda ibis Styles.
 
 
Ibis Styles, jedan od ekonomskih brendova Accor Hotels grupacije, spada u kolekciju primarno gradskih hotela prepoznatljivih po unikatnim rješenjima enterijera i prijatnoj, opuštajućoj atmosferi prožetoj duhom urbane zajednice u kojoj se nalaze. 
 
 
(Biznisinfo.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)
 
 

Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!