VIDEO/ 'Ženske priče by Amra Džeko'

Amra Silajdžić - Džeko od oktobra vodi svoju emisiju na Federalnoj televiziji

Showbizz09.07.18, 10:47h

Amra Silajdžić - Džeko od oktobra vodi svoju emisiju na Federalnoj televiziji
Serijal će se baviti svakodnevnim izazovima savremenog vremena, porodicom i društvom općenito. Gledaoci Federalne televizije će imati priliku vidjeti prekrasne predjele, kulturno-historijske spomenike i upoznati običaje iz ženskog ugla

 

Federalna televizija najavljuje povratak Amre Džeko na male ekrane. Od jeseni emitiramo serijal „Ženske priče sa Amrom Džeko“, čije je snimanje počelo u junu. U 12 gradova upoznat ćemo izuzetne žene koje ostavljaju trag u zajednici u kojoj žive.

 

Serijal će se baviti svakodnevnim izazovima savremenog vremena, porodicom i društvom općenito. Gledaoci Federalne televizije će imati priliku vidjeti prekrasne predjele, kulturno-historijske spomenike i upoznati običaje iz ženskog ugla.

 

„Žene drže pola neba”, ... Ova misao je tako snažna da sam odlučila upravo sa njom započeti priču o projektu koji pripremamo za sve žene i naravno muškarce koji će radoznalo prisluškivati naše priče. Ženske priče, nama svima tako bliske i poznate... Potpuno subjektivne,snažne, emotivne, romantične i uzbudljive. Upoznat ćemo prekrasne žene koje imaju posebno mjesto u srcima svojih ukućana i svojih sugrađana. One će ispričati svoje priče, kroz priče o gradovima u kojima žive. Zajedno ćemo putovati, diviti se ljepotama naših krajeva, uživati u ukusnim jelima, razgovarati o modi i ostalim sitnicama koje nas raduju“ – objašnjava Amra Džeko.

 

 

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook