Uznemirujuće fotografije/ Užas u Zadru

U WC-u kafića premlatio 18-godišnjakinju: Glavom joj pola sata udarao u umivaonik, doktori joj doslovno 'krpali' lice!

Hronika19.06.18, 09:07h

U WC-u kafića premlatio 18-godišnjakinju: Glavom joj pola sata udarao u umivaonik, doktori joj doslovno 'krpali' lice!
Protiv 31-godišnjaka podignuta je kaznena prijava zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda i prijetnji, rekao je Elis Žodan

 

- To se nije moglo gledati. Činilo se da traje cijelu vječnost. Valjda je on toj djevojci pola sata udarao glavom o umivaonik. O silini udaraca dovoljno govori činjenica da se umivaonik na koncu slomio - priča je očevidaca koji su u srijedu, 13. juna, svjedočili brutalnom premlaćivanju 18-godišnje Zadranke u kafiću u Ulici Benka Benkovića na zadarskoj Meladi.

 

Djevojku je iz lokve krvi i s teškim tjelesnim ozljedama glave izvukla djelatnica kafića i jedan od gostiju što je i snimljeno nadzornim kamerama, a njen napadač 31-godišnji Zadranin Darko K. pobjegao je s lica mjesta.

 

Krpali joj lice

 

Policija ga je uhapsila dan nakon incidenta, te je pod sumnjom da je brutalno pretukao 18-godišnju Zadranku zadržan u pritvoru Istražnog zatvora u Zadru. Tužiteljstvo mu je na prijedlog sudije istrage odredilo jednomjesečni pritvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela koje je počinio nakon kraće razmirice oko 22 sata u lokalnom kafiću.

 

pretucena-djevojka-zadar

 

Prema pričama očevidaca, 31-godišnjak je bivšu djevojku najprije verbalno, a onda i fizički napao navodno zbog ljubomore. Zadranka je zadobila teške tjelesne ozljede glave te je hitno prevezena u Opću bolnicu gdje je zadržana na liječenju. U bolnici su joj liječnici doslovce “krpali” lice zbog teških povreda te pedalj velike rasjekotine od oka prema nosu.

 

“To su bile jako teške ozljede glave, djevojci su rane šivane i na licu. Nakon nekoliko dana otpuštena je na kućnu njegu”, rekli su za Jutarnji list na Odjelu kirurgije zadarske Opće bolnice.

 

Zadranin je inače otprije poznat policiji po kaznenim djelima nasilničke prirode. Navodno je već jednu djevojku pretukao, a pritom joj je izbio zube.

 

Puna masnica

 

- Protiv 31-godišnjaka podignuta je kaznena prijava zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda i prijetnji - rekao je Elis Žodan, glasnogovornik PU zadarske. Pretučena djevojka je objavila šokantne fotografije na društvenim mrežama, ali o događaju nije htjela govoriti.

 

Iznad lijevog oka ima najmanje desetak šavova, a oba oka su krvava i puna masnica i smrskanog nosa.

 

(Jutarnji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook