pogrešni koraci

Ko je kriv? Ovo su tri razloga zbog kojih muškarci iz vašeg života nestaju bez riječi

ŽENA iN15.06.18, 12:00h

Ko je kriv? Ovo su tri razloga zbog kojih muškarci iz vašeg života nestaju bez riječi
Pogledajte tri najčešća razloga zbog kojih neki muškarci jednostavno nestanu iz našeg života bez riječi

 


Često se događa da se muškarci prestanu javljati bez ikakvog objašnjenja. Ne trebate kriviti sebe jer većinom njegov nestanak nema nikakve veze s vama.

 

Pogledajte tri najčešća razloga zbog kojih neki muškarci jednostavno nestanu iz našeg života bez riječi.

 

Sebičnost

Zreli muškarac vam neće dozvoliti da se pitate gdje je on u bilo kojem trenutku i gdje vaš odnos vodi. Zreli čovjek će vam jasno pokazati je li sve u redu ili ne. Za razliku od njega, nezrela sebična osoba nestaje kao sunce iza oblaka i razmišlja samo o sebi i svojim potrebama. Takav čovjek se nije u stanju nositi s vama i objasni vam zašto se više ne javlja.

 

Strah

Najlakše je otići. Muškarac koji završi odnos tako što misteriozno nestaje je bezobzirna kukavica koja nema hrabrosti suočiti se s vama i reći vam istinu. Ne treba vam takva osoba u životu.

 

Nezrelost

Pravi muškarac će pokazati i reći ženi je li mu zanimljiva i da li mu je lijepo s njom, a nezreli muškarac će nestati bez riječi. Na sreću, nezrelost muškarca nije vaš problem, zar ne?

 

(Wall.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

************************

Pogledajte bonus video!

 

 

 Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!