VIDEO/ Energija 'piramida'

Sarajka Edisa tvrdi: Zatrudnila sam nakon posjete tunelima u Visokom, a i bol u leđima je nestao

Lifestyle06.06.18, 12:23h

Sarajka Edisa tvrdi: Zatrudnila sam nakon posjete tunelima u Visokom, a i bol u leđima je nestao
Uprkos tome što tvrde da energije "piramida" u Visokom imaju ljekovito djelovanje, iz Fondacije, koju već godinama vodi Semir Osmanagić, napominju da oni ne daju "nikakve zdravstvene garancije" niti se bave liječenjem

  

Sarajka Edisa, koja živi u Italiji, i njen suprug Michelle godinu dana su pokušavali postati roditelji, ali su im određeni zdravstveni problemi stajali na putu da ostvare ovu želju.

 

Edisa priča da je čula za tunele Ravne u Visokom i njihov povoljan utjecaj na ljudski organizam, te su ona i njen suprug odlučili doći i posjetiti tunele prije pokušaja vantjelesne oplodnje koju su predlagali doktori.

 

- Došli smo ovdje prošle godine, posjetili tunele Ravne i ja sam sljedeći mjesec ostala trudna - kaže Edisa.

 

U Visoko je došla i sa bolom u leđima koji je, kako tvrdi, prestao nakon izlaska iz tunela.

 

- Preporučila bih svima koji imaju neki problem da dođu i pokušaju. Meni je pomoglo - zaključila je Edisa u videu koji je objavila Fondacija "Arheološki park Bosanska piramida Sunca".

 

Uprkos tome što tvrde da energije "piramida" u Visokom imaju ljekovito djelovanje, iz Fondacije, koju već godinama vodi Semir Osmanagić, napominju da oni ne daju "nikakve zdravstvene garancije" niti se bave liječenjem.

 

- Fondacija "Arheološki park Bosanska piramida Sunca" se bavi naučno-arheološkim istraživanjima. Timovi elektroinžinjera, fizičara i inžinjera zvuka mjere energetske fenomene – navodi se na web stranici Fondacije.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

 

***************************

Pogledajte bonus video!

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook