TAJNA ENERGIJE U BOSANSKIM ISKOPINAMA

Svjetski stručnjaci za piramide u maju stižu u Visoko: Koga će ugostiti Semir Osmanagić?

Hronika01.05.18, 14:02h

Svjetski stručnjaci za piramide u maju stižu u Visoko: Koga će ugostiti Semir Osmanagić?
Domaćini konferencije su pronalazač bosanskih piramida dr. Semir Osmanagić i graditelj najveće moderne indijske piramide, kapaciteta 5.000 posjetilaca, Brahmarshi Patriđi

 


Od 7. do 13. maja ove godine u Visokom će biti održana međunarodna konferencija o energiji piramida. Svoj dolazak na ovu konferenciju potvrdili su neki od vodećih svjetskih stručnjaka za piramide. 


Kako je saopšteno iz Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca', iz Rusije dolazi prof.dr. Konstantin Korotkov s Univerziteta u Sankt Peterburgu, koji je patentirao uređaje za proučavanje uticaja energije piramida na prostor i ljude. 


Uz njega u Visokom će biti i čuveni graditelj piramida u Moskvi i St. Peterburgu Tomsku Valery Uvarov. 


Iz Indije predavači će biti istraživač piramida prof.dr. Jiten Bhatt, autor koncpeta 'pyramid yantra', i Anil Sinha sa instituta u Bangaloreu, koji se bavi utjecajem piramida na poljoprivredu. 


Iz SAD-a dolazi stručnjak za piramide, skalarne valove i nutricionizam Ken Rohla


Inženjer Goran Marjanović iz Srbije će govoriti o skalarnim valovima izmjerenim na bosanskim piramidama, a Beograđanin Saša Nađfeji o rezultatima snimanja piramida PIP kamerom. 


Domaćini konferencije su pronalazač bosanskih piramida dr. Semir Osmanagić i graditelj najveće moderne indijske piramide, kapaciteta 5.000 posjetilaca, Brahmarshi Patriđi.

 

Više informacija o ovoj međunarodknoj koferenciji možete saznati OVDJE.

 

piramida-visoko-gosti

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook