HOROSKOP OTKRIVA

Pravi muškarci rođeni su u ovim znacima: Hrabri, uspješni, moćni... Ne želite ih za neprijatelja

Zabava11.04.18, 09:30h

Pravi muškarci rođeni su u ovim znacima: Hrabri, uspješni, moćni... Ne želite ih za neprijatelja
Neki od njih spremni su da preokrenu svijet, kako bi doši do svog cilja

 

 

Lav

 

Lavovi su poznati po tome što obožavaju sami sebe, pa misle da su bolji i pametniji od drugih, ali radi se i o jednom od najhrabrijih znakova kojima vlada Sunce, simbol uspjeha. Kako bi postigao svoj cilj, Lav je spreman da preokrene cijeli svijet, tako da ovaj znak ne želite za svog neprijatelja.

 

Strijelac

 

Strijelci vole rizik i ne boje se toga, jer se brzo oporavljaju od svakog neuspjeha, pa su brzo ponovo spremni da se suoče sa novim izazovima na privatnom i poslovnom planu. Takođe, Strijelci nemaju strah od promjena, jer su one za njih samo još jedan izazov.

 

Škorpija


Škorpije svoju neustrašivost duguju Marsu i Plutonu, planetama hrabrosti i moći. I oni, kao i Strijelci, vole izazove i rizike.

 

Ovan

 

Ovnovima vlada planeta Mars, planeta akcije i hrabrosti, pa ni pripadnici ovog znaka ne znaju za strah. A kada se i nađu u nekoj opasnoj situaciji, Ovan na nju gleda kao na izazov iz kojeg će izaći samo još jači i samopouzdaniji.

 

(Webtribune/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!