video/ burna dešavanja u gradskom vijeću zenica

Letjeli papiri: Vijećnik Keleštura fasciklom GAĐAO gradonačelnika Kasumovića - 'Zaslužio si cipelom!'

Front13.03.18, 18:11h

Letjeli papiri: Vijećnik Keleštura fasciklom GAĐAO gradonačelnika Kasumovića - 'Zaslužio si cipelom!'
Predsjedavajući Gortan Bulajić (DF) dao je pauzu u trajanju od deset minuta, poslije čega su se svi vratili u salu, ali je, kako nam je potvrdio Bulajić, odlučio se prekinuti sjednicu jer je bila loša atmosfera

 

 Sjednica Gradskog vijeća Zenica prekinuta je u danas u 16.30 sati za vrijeme rasprave na 10. tački koja se tiče komunalnih taksi (kladionica), nakon incidenta koji se dogodio, kada je vijećnik A SDA Mensud Keleštura sa svog mijesta gađao kožnim rokovnikom u pravcu gradonačelnika Fuada Kasumovića koji je bio za govornicom.

 

Kasumović je prethodno sa govornice prozvao Kelešturu da je stavio potpis na pismo Ustavnom sudu "koje su mu sastavili kladioničari". Vijećnik je ustao i dreknuo "Lažeš", a potom sa svog mjesta bacio kožnu fasciklu sa papirima koji su se rasuli.

 

Predsjedavajući Gortan Bulajić (DF) dao je pauzu u trajanju od deset minuta, poslije čega su se svi vratili u salu, ali je, kako nam je potvrdio Bulajić, odlučio se prekinuti sjednicu jer je bila loša atmosfera.


Bulajić nam je rekao da će sjednica biti nastavljena kada se steknu uslovi za normalan rad Vijeća, a da će termin biti naknadno utvrđen.


Pogledajte VIDEO (preuzet sa Zenica.info) od 36 minute.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!