FOTO/ provjereno najbolja zabava

Luda studentska avantura - pohod na Bjelašnicu: Evo šta vas čeka ovog vikenda na sarajevskoj planini...

Hronika20.12.17, 10:07h

Luda studentska avantura - pohod na Bjelašnicu: Evo šta vas čeka ovog vikenda na sarajevskoj planini...
Biti će organizovan i cjelodnevni party uz najbolje sarajevske DJ-eve. Svi zainteresovani mogu se prijaviti na skoro svim fakultetima kod svojih studentskih predstavnika

 

Studentski pohodi u suradnji sa Studentskim parlamentom Univerziteta u Sarajevu i studentskim organizacijama Univerziteta već sedmu godinu za redom organizuju tradicionalni Studentski pohod na Bjelašnicu, koji je već provjereno najbolja zabava na planini i održava se u Babinom dolu.

 

U nedjelju 24.12.2017. organizuje se studentski pohod na Bjelašnicu, a polazak je u 9:00 iz Kampusa Univerziteta u Sarajevu. U aktivnostima na pohodu učestvuje nekoliko hiljada studenata i mladih koji uz jako povoljne cijene i zabavni sadržaj provedu dan na planini.

 

Zahvaljujući ZOI'84 studenti će imati specijalne cijene ski pass-a, koji ove godine su poboljšali uslugu, a pored skijanja i bordanja, biti će organizovane i sljedeće besplatne aktivnosti:

 

-    Pravljenje figura u snijegu

-    Sankanju,

-    Fudbal na snijegu

-    Druženje uz planinski grah i čaj,

-    Povlačenje konopca,

-    Skakanje u vreći,

-    Grudvanje,

-    Nagradne igre i još mnogo zanimljivih aktivnosti.

 

Uz navedene aktivnosti, biti će organizovan i cjelodnevni party uz najbolje sarajevske DJ-eve. Svi zainteresovani mogu se prijaviti na skoro svim fakultetima kod svojih studentskih predstavnika fakulteta na Univerzitetu u Sarajevu, a glavna prijava je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu.

 

Pozivamo sve mlade da se prijave na najveću ovogodišnju zabavu na našoj olimpijskoj ljepotici Bjelašnici!

 

Više o eventu pogledajte OVDJE.

 

(DEPO PORTAL/az)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook