Internet se usijao od komentara

Kristina Kovač NAPALA sina Isidore Bjelice: Ova gadost je ZA TUŽBU!

Ekran04.12.17, 10:36h

Kristina Kovač NAPALA sina Isidore Bjelice: Ova gadost je ZA TUŽBU!
Sem toga, manje talentovano biće skoro nisam vidjela. I sa manje harizme. Nije njemu lako, nastavila je Kristina na Twitteru

 

Sinoć je prikazana prva epizoda nove emisije humorističkog karaktera "Kontravizija", čiji je autor i voditelj Lav Grigorije Pajkić, nasljednik naše poznate književnice.

 

Kao i većina TV formata ovog tipa, ni ovaj nije prošao bez podijeljenih komentara, a najoštriji su potekli od Kristine Kovač, pop pjevačice i kćerke čuvenog Kornelija Kovača.

 

- Ova gadost koju izvodi Lav Pajkić na Pinku je za tužbu - osula je Kristina paljbu na sina Isidore i Nebojše Pajkića, ali se tu nije zaustavila.

 

- Sem toga, manje talentovano biće skoro nisam vidjela. I sa manje harizme. Nije njemu lako - nastavila je Kristina na Twitteru.

 

Dok su je pojedini podržali, drugi su negodovali zbog ovakvih komentara, a procijenite sami da li je pretjerala ili je njeno iznošenje stava na mjestu.

 

Emisija "Kontravizija" je format sličan onome koji već rade Ivan Ivanović i Zoran Kesić. Dok voditelji Prve i O2 TV u svojim šalama kritikuju vlast, Lav Pajkić na Tv Pink zbija šale na račun opozicije. Pajkić je Ivanovića uporedio sa izmetom, a Kesića sa idiotom iako je na početku emisije naglašeno da cilj šoua nije da se bilo ko uvrijedi već samo humor.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!