Pripreme u toku

Lepa Brena će biti najplaćenija pjevačica na Balkanu: Za doček Nove godine će dobiti...

Showbizz15.11.17, 14:23h

Lepa Brena će biti najplaćenija pjevačica na Balkanu: Za doček Nove godine će dobiti...
Sada je na redu biranje stajlinga za najluđu noć, a Brena planira da se nekoliko puta presvuče. Biće to pravi spektakl na bini

 

Najpopularnija pjevačica bivše Jugoslavije pjevat će u hotelu „Palas” u Petrovcu, a pripreme za doček 2018. godine uveliko su počele. Lepa Brena ugovorila je nastup u najluđoj noći u jednom luksuznom hotelu u Petrovcu, za koji će dobiti čak 100.000 eura.

 

- Menadžment hotela je po svaku cijenu želio da im najveća balkanska folk zvijezda pjeva u najluđoj noći. Zbog toga nisu štedjeli ni na Breninom honoraru, ali ni na dekoraciji sale u kojoj će gosti hotela sa Brenom dočekati Novu godinu - kaže izvor blizak pjevačici i objašnjava da je Brena već počela da se priprema za taj nastup.

 

 - Odmah su joj ponudili 100.000 eura, što je ona bez previše razmišljanja prihvatila. Osim honorara, presudilo je i to što će ovoga puta nastupiti u zatvorenom prostoru, tim prije što je prethodnih godina za doček uglavnom pjevala po gradskim trgovima. Kako je surovi profesionalac, ni ovo druženje sa publikom neće prepustiti slučaju, te je već počela da osmišljava nastup. Stalo joj je da gostima hotela doček na kojem ona pjeva ostane u najljepšem sjećanju, pa već danima brižljivo bira repertoar - kaže izvor i dodaje da će publika imati priliku da uživa u Breninim najvećim hitovima.

 

 - Sada je na redu biranje stajlinga za najluđu noć, a Brena planira da se nekoliko puta presvuče. Biće to pravi spektakl na bini, na šta je njena publika svih ovih godina i navikla - kaže naš izvor i dodaje da sa pripremama ne zaostaje ni menadžment hotela.Angažovan je tim stručnjaka za enterijer, pa će svečana sala u hotelu dobiti potpuno novo ruho.

 

Inače, folk diva je svjetsku turneju „Zar je važno da l’ se peva ili pjeva?” započela 11. novembra koncertom u Beču.

 

(Express, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook