FOTO&VIDEO/ Veliki koncert u Sarajevu

Lom u krcatoj 'Zetri': Aca Lukas priredio 'najveću žurku na Balkanu', pomogli mu Karleuša, Gile, Konjević...

Zabava21.10.17, 08:51h

Lom u krcatoj 'Zetri': Aca Lukas priredio 'najveću žurku na Balkanu', pomogli mu Karleuša, Gile, Konjević...
Koncert je otvorio pjesmom "Voliš li me?", svojim velikim hitom, što je izazvalo oduševljenje publike. Pjevao je i stare ex-yu hitove od Bijelog dugmeta, Indexa...

 

Aca Lukas je još jednom oduševio u Sarajevu. Srbijanski pjevač je održao obećanje koje je dao prilikom najavljivanja koncerta objavljivanjem slogana "Najveća žurka na Balkanu", a to je sinoć potvrdio pred fanovima u krcatoj dvorani Zetra, piše Avaz.ba.

 

Lukas je u maju trebao održati koncert pred Sarajlijama, ali je on otkazan, a kao razlog navedeni su bili sigurnosni i tehnički problemi u dvorani. Pet mjeseci kasnije, Aca Lukas je održao koncert i - oduševio, barem sudeći prema reakcijama njegovih fanova.

 

aca-lukas-zetra-2017-1

Foto: Avaz

 

Koncert je otvorio pjesmom "Voliš li me?", svojim velikim hitom, što je izazvalo oduševljenje publike. Pjevao je i stare ex-yu hitove od Bijelog dugmeta, Indexa, Crvene jabuke, Plavog orkestra i Olivera Dragojevića.

 

aca-lukas-zetra-2017-3

Foto: Avaz

 

Njegov nastup u dvorani "Zetra" podržali su, između ostalih, Jelena Karleuša, Amar Jašarspahić Gile, Snježana Đurišić, Šerif Konjević, Denial Ahmetović, Mile Kitić...

 

Koncert je trajao do iza ponoći.
 

 

 

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook