FOTO/ savršen užitak - po uzoru na poznati američki lanac

Od sada i u Sarajevu: Zavirite u novootvoren Starkiss Coffee & Tea Bar u SCC-u

Biznis Klub16.09.17, 10:35h

U petak, 15. septembra, u Sarajevo City Centru svečano je otvoren Starkiss Coffee & Tea Bar

 

Smješten je na drugom spratu SCC-a i predstavlja jedinstven koncept ugostiteljske djelatnosti na ovim prostorima, ali ne u svijetu.


Po uzoru na veliki američki lanac Starbucs barova, i Starkiss nudi proizvode od kafe sa akcentom na "cofee to go" sistem rada. Međutim, gosti će također moći i sjedeti u ugodnom ambijentu u jednom od najljepših i najmodernijih  šoping centara na ovim prostorima, počastiti se proizvodima i uživati u njihovim prefinjenim okusima.

 

starkiss-scc-7


- Ponuda je potpuno uklopljena u lokalnu sredinu prateći zahtjeve i potrebe domaćih konzumenata. Tako pored raznih vrsta esspreso i instant kafe nudimo i tradicionalnu bosansku kafu, te čuveni turski crni čaj. U ponudi se kao posebna zanimljivost izdvaja London Fog - crni čaj sa mliječnom pjenom, njega nudimo hrabrim konzumentima koji su spremni da iskuse neke posve nove okuse, poručuju iz Starkiss-a.

 
Svi su dobro došli, a naročito oni koji su željni dobrog i drugačijeg ugođaja u svom gradu. A kako je bilo na otvaranju i šta sve nudi Starkiss Coffee & Tea Bar u Sarajevu, saznajte u našoj fotogaleriji.

 

(DEPO PORTAL/ad/Foto: Amer Beganović)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook