Otac bh. reprezentativca mora na operaciju

Nakon što je sinoć odbio da ostane u bolnici 'jer ima nekog posla', Meho Bešić se vratio na tuzlanski UKC

Hronika27.08.17, 11:28h

Nakon što je sinoć odbio da ostane u bolnici 'jer ima nekog posla', Meho Bešić se vratio na tuzlanski UKC
Iako su ljekari insistirali da ostane u bolnici, Bešić je potpisao da izlazi na svoju odgovornost

 

Meho Bešić (46), otac fudbalskog reprezentativca BiH Muhameda Bešića, potvrdio je za Faktor da se jutros vratio na Univerzitetski klinički centar Tuzla.

 

On je, nakon što je jučer ranjen u ruku i nogu zbrinut na Kliniku za ortopediju i traumatologiju UKC-a Tuzla, ali je odbio hospitalizaciju i samovoljno se vratio kući, u Falešiće kod Srebrenika.

 

Bešića je jučer popodne, nakon tučnjave, u Falešićima ranio komšija Samir Suljanović (38), koji je odmah nakon incidenta uhapšen. Sukob između Bešića i Suljanovića trajao je neko vrijeme, a kulminirao je jučer sukobom i pucnjavom.

 

U tuzlanskom UKC-u Faktor saznaje da je Bešić danas hospitaliziran na Kliniku za ortopediju i traumatologiju i da će danas, najvjerovatnije biti operisan.

 

Iako su ljekari insistirali da ostane u bolnici, Bešić je potpisao da izlazi na svoju odgovornost, a za Faktor je sinoć rekao da je izašao jer "ima nekog posla". Iz bolnice je izašao nešto prije 21 sat odakle ga je taksi odvezao kući. Također, Bešić je sinoć tvrdio da se u njegovom tijelu još uvijek nalaze oba metka, koja su ga pogodila u podlakticu i koljeno.

 

(Faktor.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook