Ostvarenje svih želja

Sto klijenata dnevno i perverzije na meniju: Bivša madam otkrila kako izgleda život u bordelu

DEPO PLUS24.07.17, 20:40h

Sto klijenata dnevno i perverzije na meniju: Bivša madam otkrila kako izgleda život u bordelu
Ponuda usluga cura i njihove fotografije su bile na svojevrsnom meniju gdje su bile istaknute i cijene

 

Vivien Walden punih je 30 godina radila u bordelu na sjeveru Londona i engleskim je medijima odlučila otkriti kako zaista izgleda život prostitutki i njihovih klijenata koji svoje perverzne maštarije žele ostvariti u bordelu.

 

Vivien je karijeru počela kao striptizeta, a na vrhuncu poslovne moći njezin bordel u svojoj je ponudi imao ostvarenje svih želja klijenata te sve žene koje su mogli zamisliti. Njezin posao sastojao se u kreiranju ponude za bogate perverznjake, a dnevno je primala više od sto ljudi te s njima pregovarala i dogovarala djevojke koje će platiti.

 

"Ponuda usluga cura i njihove fotografije su bile na svojevrsnom meniju gdje su bile istaknute i cijene", rekla je za The Sun i dodala da je njezina svakodnevica bila opuštena i puna humora. 

 

Ipak, od svih prostitutki u bordelu, klijenti su najviše voljeli upravo madam Vivien koju su neki posjećivali i dva puta sedmično. O svom burnom životu Vivien je napisala i knjigu.

 

"Muškarcima seksualni nagon upravlja životom", tvrdi ona i kaže da je doba njezinog života dok je bila madam zaista predivno i da su ona i njezine cure te njihovi klijenti bili kao porodica.

 

Bordel je zatvoren 2009. nakon što je u prostorije upala policija. 

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

 

***************************************

 

Gledajte na DEPO TV fragmente iz serijala "TRIP: Ta sjajna putovanja"

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook