VIDEO/ DEPO TV - BEZ DLAKE NA JEZIKU

Jasmina Gutošić: Imam širok pogled na život, pa ko voli, nek' izvoli! Ne zanima me primitivna sredina!

Mediji15.07.17, 16:44h

 Jasmina Gutošić: Imam širok pogled na život, pa ko voli, nek' izvoli! Ne zanima me primitivna sredina!
Vruće scene u novoj TV/web seriji 'TRIP: Ta sjajna putovanja', rađene u produkciji DEPO-a, a emitirane ovih dana na BHRT-u, u kojima se pojavljuje hrvatska glumica Anica Kovačević, ali i mlada i atraktivna Sarajka Jasmina Gutošić, uzbudile su strasti publike u BiH. I dok čeka da ovdašnje Ministarstvo vanjskih poslova prepozna njen talent za diplomatiju, za DEPO Portal govori o svom novome tv zadatku

 

Ovim je Jasmina Gutošić napravila kontinuitet svojih pojavljivanja u javnosti koji uvijek izazivaju veliku gužvu i komentare, od provokativne pojave na Crvenom tepihu SFF-a prije nekoliko godina do posljednje velike privatne zabave povodom njenog 32. rođendana, koji su u detalje pratili ovdašnji bulevarski mediji.

 

Pogledajte vruću scenu iz TV/web serije "TRIP: Ta sjajna putovanja" na DEPO TV:

 

 

Potiče iz ugledne akademske familije i završila je studij međunarodnog prava i diplomatije na Američkom univerzitetu u Sarajevu. I dok čeka da ovdašnje ministarstvo vanjskih poslova prepozna njen talent za diplomatiju, za DEPO Portal govori o svom novome TV zadatku:

 

Igrali ste u TV/web seriji “TRIP: Ta sjajna putovanja”, zajedno sa glumcima Nedimom Malkočevićem i Anicom Kovačević, zapaženu ulogu Šeherzade. Kako je Vama bilo tumačiti po prvi put ovu vrstu glumačke uloge? 

 

Kad sam dobila ponudu i priliku da zaigram ovoj seriji, bila sam prvo ushićena a i počastvovana. Ipak, u seriji su sve akademski glumci, a ja sam totalni početnik. U samom snimanju serije sam uživala, na snimanju je bila opuštena atmosfera i nisam imala tremu. 


Vaša uloga izazvala je reakcije kod publike zbog dosta slobodnih scena za ovu vrstu TV serije. Kako se Vi osjećete nakon svega? 


Moglo se i očekivati  da će te neke slobodnije scene privući pažnju publike, kako pozitivnu, tako vjerovatno i negativnu. Ali, ja sam osoba širokih shvatanja, slobodnog uma, pozitivno gledam na svijet i nemam ograničenja u životu, pogotovo kad je umjetnost u pitanju. Mi, nažalost, da se neki ne uvrijede, živimo u malo zaostaloj primitivnijoj sredini, ali ja se ne obazirem na mišljenja takvih ljudi. Meni je stalo do mišljenja ljudi koji su dugo vremena u ovom poslu i uspješni su u istom.


 Možete li nam objasniti što su bili Vaši motivi, obzirom da ste završili potpuno drugi fakultet, da se okušate u ovoj vrsti projekata? 


Da, ja sam završila Medjunarodno pravo i diplomatiju, ali zbog svog temperamenta i karaktera nisam nikad radila u toj branši. Jednostavno, ne podnosim bas dobro ograničenja. Ili da me neko sputava da budem ja. Tako da sam u glumi našla tu slobodu koja mi je potrebna. 

 

Jasmina Gutošić/ Foto: Facebook


Imate li još kakvih ambicija kada je u pitanju film ili TV? 


Defintivno. Učestvovanje na ovom projektu vidim kao svoj početak, za mene uspješan početak. I radujem se novoj šansi, pogotovo me zanima uloga u filmu. Tako da se nadam da ćete me skoro vidjeti ili na malim ekranima ili na velikom platnu.

 

 

(DEPO PORTAL/ak)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook