teško do bolje polovice

Znate li zašto samouvjerene i zgodne žene NE prolaze najbolje kod muškaraca?

ŽENA iN12.07.17, 12:20h

Znate li zašto samouvjerene i zgodne žene NE prolaze najbolje kod muškaraca?
Snažne i pametne žene svjesne su svojih kvaliteta i najčešće pršte samopouzdanjem

 

Same kažu kako teško pronalaze svoje bolje polovice. Bright Side donosi osam razloga zašto se većina muškaraca boji snažnih žena.

 

Previše samopouzdanja

 

Snažne i pametne žene svjesne su svojih kvaliteta i najčešće pršte samopouzdanjem. Toliko su snažne da im nije ni potreban muškarac kao zaštita. Još jedan razlog je što ove žene znaju točno što žele i ne ulaze olako u veze niti će izaći s bilo kime, prenosi Net.

 

Nemaju vremena

 

Odluke donose vrlo brzo. Ako u muškarcu ne vide potencijalnog muža, ova veze neće dugo potrajati, ako uopće dođe do veze.

 

Imaju komplekse

 

Iako su zgodne i dalje (misle da) imaju određene komplekse i zato im je teško nekoga pustiti k sebi jer misle da nisu dovoljno dobre.

 

Možda ne žele biti kućanice

 

Neki muškarci traže žene kojima neće glavna preokupacija biti kako izgledaju u ogledalu, već će se znati pobrinuti za kućanske poslove i za svog muškarca. Baš ti muškarci čim vide samouvjerenu ženu ne žele joj prići.

 

Žele se skrasiti

 

Na prvom spoju počinju pričati o tome kako se žele udati, imaju već sve isplanirano, a muškarac s kojim su na spoju je naravno njihov odabranik. Ove se žene previše trude i previše su fokusirane na svoju busućnost, a nekada i samoću, a to zna otjerati muškarce.

 

Privlače krive muškarce

 

Privlače muškarce koji se upucavaju svima, dok dobri muškarci u njima vide opasnost i misle da nemaju nikakve šanse pa odustanu.

 

Prevelika očekivanja

 

Ako odbacuju jednu priliku za drugom, naravno da će na kraju ostati same i možda propustiti upoznavanje onog pravog. Djevojke misle da će iste sekunde prepoznati svog budućeg muža i osjetiti nešto, ali stvari ne funkcioniraju tako.

 

Presavršene su

 

- Bivša žena mog muža bila je prava ‘gospođa savršena’. Bila je pametna, lijepa i pravi ulov. On je pričao kako to nije bila samo zaljubljenost nego je bio apsolutno lud za njom. Ubijalo me je ovo i uvijek bih se pitala što onda radi sa mnom? Prije našeg vjenčanja odlučila sam ga otvoreno pitati. Uzdahnuo je i rekao je da je sve bilo prekomplicirano jer je bila toliko savršena. ‘Naša veza je drugačija. Ustanemo ujutro rano, ali ako želimo možemo i ustati kasnije ili tek navečer. Prljave tanjure možemo ostaviti odmah pored kreveta, ako želimo. Znamo da se ništa užasno neće dogoditi kada to napravimo. Ali ona je bila luda i sve je moralo biti savršeno. Bila je perfekcionist i zato sam joj rekao ne hvala.

 

(Net, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook