problemi u vezi su rješivi

Zaboravili ste šta vas je uopšte spojilo? Evo kako ćete vratiti i strast i bliskost u odnosu...

Lifestyle11.07.17, 17:17h

Zaboravili ste šta vas je uopšte spojilo? Evo kako ćete vratiti i strast i bliskost u odnosu...
Izvedite nešto spontano - otputujte zajedno, pođite u zabavni park ili organizirajte ručak u restoranu koji niste ranije posjetili

 

Ljubavni odnosi često upadaju u kolotečinu i partneri zaboravljaju koja ih je iskra uopće spojila. Ljeto je idealno vrijeme za osvježenje veze i buđenje romantike. 


Ako ste tijekom godine bili zauzeti mnogim poslovnim obavezama, ljeto je idealno da konačno pronađete vrijeme za partnera. Kako se dobro zabaviti na ljetovanju i obnoviti ljubavnu vezu?

 

Izvedite nešto spontano -  otputujte zajedno, pođite u zabavni park ili organizirajte ručak u restoranu koji niste ranije posjetili.


Ostanite duševno spojeni - lako je prepustiti se zovu dnevnih obaveza i svesti ljubavni odnos na rutinu i automatizam. Kad partneri počnu jedan drugog uzimati zdravo za gotovo, znak je to da bi se veza uskoro mogla rasplinuti. Ušli ste u vezu zato što vam je bilo stalo jedno do drugoga. Iskoristite godišnji odmor za pružanje podrške, međusobno slušanje i uzajamno izražavanje nada i snova.


Ostanite tjelesno spojeni - vježbajte pilates, igrajte badminton, natječite se u boćanju za parove, ali se krećite i to po mogućnosti zajedno. Sigurno ste vidjeli starije parove kako trčkaraju u parku držeći se za ruke. Izgledali su vam malo čudno, ali i sretno. Čini se da tjelesna povezanost u bilo kojoj aktivnosti održava seksualnu iskru upaljenom.


Razvijte zajedničke interese - mnoge parove s vremena na vrijeme spopadne sumnja da si neće imati ništa zanimljivoga za reći za mjesec ili dva, a kamoli na duži rok. Napravi svjestan napor da se približiš interesima druge strane. Iskoristi godišnji odmor da naučiš nešto o onome prema čemu on osjeća strast te sudjeluj u razgovoru o tome i pariraj mu znanjima ili vještinama. Sigurno možete pronaći zajednički jezik na polju filma, glazbe, sporta, životinja, putovanja ili politike. Niste se valjda spojili samo zbog tjelesne privlačnosti?


Razvijte zasebne interese - zajednički interesi su presudni za opstanak živahne veze, čak više od seksualnog naboja i slaganja. No, gotovo je jednako važno da se svatko od vas može baviti i nečim sasvim osobnim, u čemu nalazi slobodu i nezavisnost. Partneri koji jedno drugome vise za vratom s vremenom počinju ličiti na dadilje ili zatvorske čuvare. Vrijeme provedeno u svom privatnom hobiju pa čak i na godišnjem odmoru vrlo je dragocjeno, a istovremeno će podići vrijednost i vašim zajedničkim trenucima.

 

(Zdravakrava.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


DEPO
KOMENTARI