FOTO/ POTPUNO DRUGAČIJI

Prije haljina i štikli: Sjećate li se kako je Božo Vrećo izgledao na početku karijere?

Lifestyle28.06.17, 17:32h

Prije haljina i štikli: Sjećate li se kako je Božo Vrećo izgledao na početku karijere?
Nekadašnjeg Bože Vreće, od prije više godina i s početka karijere, kada je svoj raskošni glas otkrio publici kao vokal benda 'Halka', malo ko se sjeća.. A tada on nije bio nimalo nalik na sebe danas

 

Božo Vrećo za kratko vrijeme privukao je pažnju janosti i medija, ne samo u BiH nego i u cijelom regionu, koliko karakterističnom izvedbom sevdalinki, toliko i svojim upečatljivim izgledom.


Zbog duge kose, brade i noktiju, te nastupa u glamuroznim haljinama, prozvan je "bosanskom Končitom", a na polemike o svom spolu on odgovara da je "i muško i žensko".


Ono po čemu se Božo također razlikuje od mnogih javnih ličnosti jeste i to što otvoreno govori o svojoj seksualnosti, kao i o svom ljubavnom životu.

 

Nedavno je sa javnošću podijelio i vijest da će uskoro stati na ludi kamen sa Beograđaninom sa kojim je u vezi.


- Znate da sam rekao da ću iz Sarajeva i iz Bosne otići tek onda ako me ljubav odvede, nikad i nikako drugačije, tako da moja ljubav uskoro dolazi po mene. Već idući mjesec mi se selimo u naš dom. Moj partner je kupio kuću za nas i jako se radujemo novom životu. Moja karijera nastavlja se istim tokom. Na jesen dolazi veliki sarajevski koncert i puno koncerata širom Evrope do kraja godine. Naravno da ću dolaziti u BiH zbog svih koji me vole. Sarajevo će uvijek biti dio mene i voljeni grad - napisao je Vrećo na svom FB profilu.

 

bozo-vreco-by-zijah-gafic


No nekadašnjeg Bože Vreće, od prije više godina i s početka karijere, kada je svoj raskošni glas otkrio publici kao vokal benda 'Halka', malo ko se sjeća.. A tada on nije ličio nimalo na sebe danas. 


Hayat.ba načinio je retrospektivu Bože Vreće pred sami početak karijere... Pogledajte!

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

****************************************

 

Pogledajte bonus video na DEPO TV! Nova bh. humoristička serija "TRIP: Ta sjajna putovanja"

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook