Brutalna likvidacija u centru Niša

Niški kriminalci Ćenta i Saša Ludak ubijeni u krimi obračunu ispred suda, jedan dobio metak u srce: Ubica pobjegao skuterom?

Hronika26.06.17, 16:21h

Niški kriminalci Ćenta i Saša Ludak ubijeni u krimi obračunu ispred suda, jedan dobio metak u srce: Ubica pobjegao skuterom?
Očevici kažu da je odjeknulo najmanje šest hitaca. Najmanje jedan metak pogodio je Savića u glavu i on je pao kao pokošen, dok je Barjaktarević još davao znake života kada je stigla Hitna pomoć i odmah je prevezen u bolnicu, gdje je nešto poslije 13 časova podlegao povredama

 

Žarko Savić zvani Ćenta ubijen je danas u centru Niša, dok je njegov prijatelj Aleksandar Barjaktarević, zvani Saša Ludak od zadobijenih povreda preminuo u bolnici.

 

Žarko Savić (33) je ubijen, a Aleksandar Barjaktarević (36) teško je povređen u pucnjavi koja se dogodila danas oko 11 časova u centru Niša, u ulici Ive Lole Ribara, nedaleko od niške Palate pravde.

 

Očevici kažu da je odjeknulo najmanje šest hitaca. Najmanje jedan metak pogodio je Savića u glavu i on je pao kao pokošen, dok je Barjaktarević još davao znake života kada je stigla Hitna pomoć i odmah je prevezen u bolnicu, gdje je nešto poslije 13 časova podlegao povredama.

 

Kako Alo! saznaje, Barjaktareviću je jedan metak prošao direktno kroz srce. Uprkos naporima ljekara da mu spasu život, Barjaktarević je preminuo na operacionom stolu.

 

Takođe saznaje se da je ubica imao pomagača koji ga je čekao na skuteru nedaleko od mjesta ubistva i odatle su zajedno pobjegli.

 

Policija je blokirala ovaj dio grada kako bi obavila uviđaj. Potraga za napadačima je u toku.

 

(alo.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook