loše astrološke kombinacije

Na početku velika privlačnost, a onda pakao! Ovi znaci ne bi trebali biti zajedno

Zabava13.06.17, 20:55h

Na početku velika privlačnost, a onda pakao! Ovi znaci ne bi trebali biti zajedno
Otkrijte koji su to horoskopski parovi koji ni pod tačkom razno ne bi trebalo da ulaze u ljubavni odnos

 

Između ovih znakova nesumnjivo postoji privlačnost ali to je jedino što ih veže. Sve ostalo je katastrofa, jer su kao nebo i zemlja.

 

Koliko god da se trude, za njih sretnog kraja nema, samo izgube silno vrijeme na patnju i komplikacije.

 

Otkrijte koji su to horoskopski parovi koji ni pod tačkom razno ne bi trebalo da ulaze u ljubavni odnos.

 

Ovan sa Blizancima, Djevicom i Ribama

 

Ovnovi vole ljubavne avanture i često znaju da ulete u mnoge bez pretjeranog razmišljanja. Blizanci i Djevice im ne odgovaraju jer se stalno svađaju sa njima dok su Ribe previše emotivne za njihov ukus.

 

Bik sa Strijelcem, Ovnom i Blizancima

 

Bikovi su savršeni za ozbiljnije veze, naravno, kada nađu osobu koja im savršeno odgovara. Ipak, vole i da mijenjaju partnere dok ne naiđu na onu “pravu”. Bikovi se najmanje slažu sa Ovnovima jer imaju jak karakter pa bi često nastajale svađe, kao i sa Strijelčevima i Blizancima.

 

Blizanci sa Ribama, Rakom i Bikom

 

Blizance odbijaju predvidive i osobe sa malo ambicije. U tu grupu upravo spadaju Bikovi, Rakovi i Ribe.

 

Rak sa Ovnom, Blizancima i Strijelcem

 

Rakovi su emotivne i romantične osobe koje vole da se trude oko prave ljubavi. Ne vole egoizam. Uprkos tome što se privlače sa Strijelčevima, ne mogu da budu sa njima jer nisu nikad sigurni u njih. Ne ide im ni sa Blizancima.

 

Lav sa Blizancima, Ribama i Jarčevima

 

Lava odbijaju osobe koje su negativne i koje stalno brinu o nečemu. Oni žele da osjete sigurnost i da uvijek budu na prvom mjestu svom partneru. Blizanci koji previše razmišljaju, Ribe koje su previše osjetljive i emotivne i Jarčevi su znaci sa kojima nikako ne funkcioniše.

 

Djevica sa Vagom i Ovnom

 

Djevice su probirljive i pažljivo biraju svoje partnere. Ne vole osobe koje vole da pametuju i pasivni ljudi. Najgore im ide sa Ovnovima, ali i Vagom koja ne zna da prihvati njihovu kritičnost.

 

Vaga sa Rakom, Škorpijom i Djevicom

 

Vage se ne slažu sa Djevicama koje su previše komplikovane za njih, pesimističnim Škorpijama i previše tradicionalnim Rakovima. Takođe ne vole osobe koje lažu i u kojima ne vide povjerenje.

 

Škorpija sa Ovnom i Blizancima

 

Škorpije su u stalnoj potrazi za vezama u kojima će se osjećati ispunjeno u svakom smislu. Sa Ovnovima ne mogu da budu jer se često raspravljaju, Blizancima i Strijelčevima jer se ne osjećaju sigurno kada su sa njima u vezi.

 

Strijelac sa Bikom i Djevicom

 

Strijelčevi ne mogu da budu u vezi sa osobama koje nemaju neki cilj u životu. Najgora kombinacija je sa Bikom koji je previše posesivan, sa Rakom i Djevicom koji nikako nisu spontani.

 

Jarac sa Ovnom, Blizancima i Djevicom

 

Ovnovi su Jarcu lakovjerni i nestrpljivi, pa ne mogu da budu sa njima, kao ni sa Strijelčevima i Blizancima. Jarac u ljubavi izgleda hladno i nepovjerljivo jer se na taj način brani od razočarenja.

 

Vodolija sa Bikom, Rakom i Djevicom

 

Iako se Vodolije lako zaljubljuju, kada su u vezi osjećaju se kao da su u kavezu iz koga ne mogu da pobjegnu. Ne mogu da budu sa dosadnim ljudima koji su predvidivi. Ne slažu se sa Bikom jer joj ne mogu pružiti stabilnost, sa Rakom – jer im je dosadan i sa Djevicom.

 

Ribe sa Ovnom i Blizancima

 

Emotivne Ribe traže svog partnera iz snova, a odbijaju ih oni koji su površni i koji nemaju neki cilj. Ne vole agresivne Ovnove, Blizance i Lavove koji znaju da manipulišu njima.

 

(Alo.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


DEPO
KOMENTARI